Sarah Palini tütar teenib sotsiaalkampaanias kena kopika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bristol Palin
Bristol Palin Foto: SCANPIX

Teismeliste raseduste ennetamisele keskendunud sotsiaalkampanania on selle kõneisikule Bristol Palinile toonud seni sisse 183 000 eurot.

20aastane Bristol ise oli noorem kui 18, kui jäi rasedaks. Mõnede arvates mõjutas see seik mõnevõrra tema ema Sarah Palini väljavaateid 2008. aasta presidendivalimistel, kui Sarah Palin oli vabariiklaste asepresidendikandidaat, kirjutab thaindian.com.

Bristol teeb teismeliste tüdrukute seas selgitustööd varajase raseduse teemal koostöös organisatsiooniga The Candie’s Foundation, kellelt on saanud töö eest ka tasu.

Organisatsiooni sõnul on Bristolist olnud palju abi selgitamaks teismelistele, milliseks uskumatud väljakutsed ootavad ees teismelisi vanemaid, julgustamaks noori ootama pereloomisega seni, kuni nad on sotsiaalselt ja rahaliselt iseseisvad.

Mullu pälvis Bristol palju väärtuslikke «tähelepanudollareid», kui osales telesaates «Tantsud tähtedega», kus tuli lõpuks kolmandale kohale.

Britoli poja nimi on Tripp Easton Mitchell Johnston, lapse isa Levi Johnstoniga ei jõudnud Bristol kaugemale kihlusest, mis osapooled katkestasid 2009. aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles