Galerii: kodumaine pesubränd BonBon Lingerie näitas Pärnus lummavat pesumoodi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BonBon Lingerie on 2004. aastal Eestis asutatud pesubränd, mille kollektsioonid valmivad alati käsitööna. Juba brändi algusaegadest lähtutakse põhimõttest, et BonBoni pesu peaks sobima kõigile, kes otsivad kvaliteeti, mugavust aga ka erilisust. 

Bränd positsioneerib end kui Eesti oma Agent Provocateur ja brändi lühikesest elueast hoolimata on nad vallutamas Euroopat. 26.juunil avatakse uus pood Port Arturi keskuses Pärnu südames.

Reedesel show’l Hedon Spa restoranis esitleti kevad-suviseid kollektsioone, mis hõlmasid alakollektsioone Mint Passion, Nude Sunshine ja Burgundy Blush. Lavale toodi ka osa 2017-2018 sügis-talviseid kollektsioone nimega Café Latte ja sensuaalne pesu Shades.  

Show’lt ei puudunud läbi aegade lemmikuteks kujunenud ja uuendatud disainiga hommikumantlid. Praegusele ajale sobivalt alustati show’d õrna valge kollektsiooniga Pianissmo, mis on suveks ja pulmasündmusteks ideaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles