Jennifer Anistoni hea vormi saladus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: MARK BLINCH/Reuters/Scanpix

Jennifer Anistoni ja Julia Robertsi personaaltreener paljastas, mis on kuulsate naiste hea vormi saladus. 

Ilmselt on kõik naised märganud, et Jennifer Aniston (48) näeb olenemata oma vanusest väga hea välja. Ta on öelnud, et ei jäta kunagi hommikusööki vahele ning proovib alati täisväärtuslikku ja mitmekesist toitu süüa, vahendab This Insider. Aga, kuidas on lood trenniga?

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: Willy Sanjuan/AP

Anistoni personaaltreener Kathy Kaehler paljastas hiljuti parimad nipid, mida tema oma klientide hea vormi saavutamiseks kasutab.

  • Kõndimine. Üllatuslikult ütleb Kaehler, et kõndimine on kõige parem viis, kuidas head vormi säilitada. Näiteks soovitab ta kõndida pärast igat söögikorda, et seedimine oleks kiire ja korrapärane.
  • Raskuste tõstmine. Kaehler usub, et ainult raskuste tõstmisega on võimalik muuta keha kuju ja vormi. Näiteks siis, kui ta treenis Drew Barrymore’i Charlie inglite filmiks, siis lasi ta näitlejannal joosta sprinte, tõsta kangi ja teha pilatest.
  • Harjutused oma keharaskusega. Kui sul ei ole võimalik minna jõusaali, siis on alati võimalus minna parki või teha harjutusi oma kodus, kasutades keharaskust. «Näiteks kätekõverduste, väljaastete või kükkide jaoks ei ole vaja jõusaali minna,» ütleb Kaehler.
  • Motivatsioon. Kui sul on raskusi hommikul ärkamisega, et trenni minna, siis soovitab treener lihtsalt kohe esimese kella peale posti tõusta ja mitte äratuskella edasi lükata. «Mida kauemaks sa mõtlema jääd, seda raskem on sul tõusta. Treening annab sulle hea tuju ja parandab elu kvaliteeti. Minu jaoks ei ole küsimustki, miks ma ei peaks treenima?» motiveerib kuulsuste treener Kathy Kaehler.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles