Märgid, et ta on sinuga ainult üksilduse peletamiseks ja ajaviiteks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kahjuks on alati võimalus, et armud inimesse, kes tunneb ennast lihtsalt ükskikuna või peibutab igavust. Kuidas teda ära tunda? 

  1. Sulle tundub, et tal ei ole kunagi teisi plaane. Ta on alati vaba, et midagi teha. Kui sa arvad, et tal ei ole peale sinu mitte kedagi ja mitte midagi teha, siis see ei ole hea märk.
  2. Kui ta ütleb, et ei otsi midagi tõsist. Võib juhtuda, et ta tahab sinuga aega veeta ainult igavusest ja sellepärast, et tal ei ole midagi paremat teha. Usu, kui ta ütleb, et ei taha tõsist suhet. Sa ei pea teda lõbustama, kui sa otsid hoopist tõsisemat suhet.
  3. Ta jätab sind ootele, kui midagi tuleb ette. Kas sa oled täheldanud, et niipea, kui teda kutsutakse kuskile mujale, siis ta tühistab sinuga varem kokku lepitud plaanid? See on väga suur ohumärk, sest see näitab, et sa oled talle ainult igavuse peletamiseks oluline, aga mitte midagi enamat. Kui ta ei sea sind esikohale, siis on aeg temast lahti lasta.
  4. Ta räägib iseendast liiga palju. Võib-olla on ta lihtsalt üks nartsissist, aga kui ta tõepoolest räägib ainult iseendast ja oma päevast, siis ta võib olla üksildane. Alati on hea, kui ta küsiks ka midagi sinu kohta ja tunneks huvi, mida sina teinud oled, selmet kohelda sind oma isikliku psühholoogina.  
  5. Ta räägib ikka veel oma eksist. Kui ta on värskelt lahku läinud, siis ta võib sinuga aega veeta lihtsalt sellepärast, et ta ei peaks üksi olema. Kas ta räägib oma eksist liiga palju? Kas ta on tujust ära, sest ta endine leidis omale uue kaaslase? Siin on oluline meeles pidada, et sa ilmselt ei taha olla aseaine või kohatäitja, edastab Elite Daily.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles