Naine näitab, mida seitse aastat CrossFiti on tema kehaga teinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Suured muutused ei toimu üleöö. Emily Bridgers läks CrossFiti trenni seitse aastat tagasi, kui ta oli 22-aastane. Nüüd on ta 29-aastane ja näeb välja kui teine inimene. Oma trenniaastapäeva tähistamiseks postitas ta Instagrami foto, mis näitab, kui palju tööd ta on nende aastatega ära teinud.

«See on kõigile, kes arvavad, et nad ei suuda oma elu muuta… See ei juhtunud üleöö,» kirjutab ta oma postituses. «Imetabletti ei ole olemas. Selleks oli vaja järjepidevust ja rasket tööd. Palju pidevalt mitmekesist, funktsionaalset liikumist suure intensiivsusega. Järk-järguline lihaste kasv pika aja jooksul. Praegu söön ma oluliselt palju rohkem kui vasemal pildil. Ma joon palju vähem alkoholi. Oluliselt vähem! Ma olen uhke, et olen 29-aastaselt palju tervem kui 22-aastaselt.»

Peagi läheb Bridgers Atlantas võistlustele ja on selleks palju trenni teinud. Teisel fotol on näha, kuidas tema keha on võrreldes veebruariga muutunud. Nüüd on ta õppinud oma keha paremini kuulama ning pöörab rohkem tähelepanu taastumisele ja puhkamisele. 

Tagasi üles