Pildid: Iris Janvier esitleb uut ärinaistele mõeldud Business kollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suvi on tulnud ja iga naise unistuseks on lõpuks selga panna lilleline suure dekolteega kleit. Kontori tingimustes ei pruugi see aga alati olla kõige parem valik. Iris Janvier suvised Business kleidid sobivad aga kontorisse ideaalselt. 

Uues kollektsioonis on 25 erineva disainiga mudelit kust iga ärinaine leiab endale sobiva. Kleite iseloomustab elegantne joon, minimalism, intelligentsus ja praktiline mugavus. Kõik kleidid kannavad Iris Janvier moemajale omast DNA-d kus põimuvad modernsus, funktsionaalsus ning suure hoolega läbi mõeldud detailid. 

Hästi istuv, mugav ja moodne kleit mängib edukates otsustes suurt rolli, palju suuremat kui me esmapilgul arvatagi oskame. Business kollektsioon on loodud mõeldes iseteadlikule naisele, kes soovib olla elegantne igas päevas. Tööaeg moodustab suurema osa tema aktiivsest päevast ning ta soovib nautida igat hetke oma töises keskkonnas – olgu see siis kontoris, kohtumisel või ärilõunal.

Uue kollektsiooni esitlejaks valis moemaja eduka kirjastaja Tiina Ristimetsa, kes on eneseteadlik ja stiilne naine, hinnates kõike seda ka oma igapäevases riietuses.   

Kollektsioon on praktiline, mugav ja valmistatud kvaliteetsetest kangastest, mis ei vaja igapäevast hooldust. Lõiked on mugavad, hästi istuvad ja naiselikud. Värvigamma varieerub, moodustades omavahel sobiva täiusliku kombinatsiooni. Business kollektsiooni detaile saab kergesti omavahel kombineerida, mis on suurepärane võimalus luua erinevaid komplekte igaks tööpäevaks. Kollektsiooni igat eset on limiteeritud koguses ning hinnatasemelt on see sobiv kõigile, kes soovivad kvaliteetset Eesti disaini mõistliku hinnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles