Triin Tulev: pean end päris tubliks tüdrukuks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev veel blondina.
Triin Tulev veel blondina. Foto: SCANPIX

Seriaalis «Lihtne elu» tuntust võitnud Triin Tulev (24), kes kahe aasta eest põrutas oma toonase abikaasa Toivo Pildiga Taisse, on nüüd iga oma ihurakuga keskendunud karjäärile, kirjutab Kroonika.

Blondiinist brünetiks värvunud näitsik kirjutas oma esimese raamatu pealkirjaga «Crocodile’s Tale» («Krokodilli lugu») ning peab end päris tubliks tüdrukuks - nimelt kirjutas ta oma esikteose inglise keeles.

Kui Triin abikaasa Toivoga Taisse suundus, andis ta mõista, et elab luksuslikult - kolmekorruselises villas, mille ees laiub suur bassein, ning sõidab ringi Ferrariga. Nüüd tunnistas noor naine, et on ka raskemaid aegu olnud, kuid ta olevat selline inimene, kes tuleb kõigest välja.

Kui alguses kirjutas ta Eesti portaalile Trend24 reisimuljeid, siis pärast selle põhjaminekut otsustas ta kätt proovida DJ-na ning keerutabki nüüd regulaarselt plaate ühes rannaklubis. Lisaks teeb Triin ka modellitööd.

Naine tunnistas ka seda, et erinevalt varasemast ei ole tal enam jubedat poodlemise vajadust - mitte et selleks raha ei oleks, vaid väärtushinnangud olevat lihtsalt muutunud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles