«Naistejutud»: Kristina Herodes ja Heidi Ruul arutavad, kust läheb petmise piir

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Täna on «Naistejuttude» podcast’is Dagmaril külas taas Kristina Herodes ja Heidi Ruul ning teemaks võtame suvised seiklused ning petmise. Kust läheb petmise piir? Kas suudlemine on petmine? Jõuame päris üllatavate järeldusteni!

Naisteportaali Facebooki-küljel küsisime neljapäeval, kas teie peate suudlemist petmiseks või ei. Vastus oli üsna ühene: enamik teist arvab, et suudlemine käib truudusetuse alla. Sellega nõustub ka Heidi: «Ma läheksin tunduvalt kurjemaks, kui ma kuuleksin, et on suudeldud kui et kuuleksin, et on magatud. See on nii intiimne tegevus, et ma ei kujuta ette, et ma suudleksin kedagi, kelle vastu tunded puuduvad.»

Kristina arvab, et sensuaalsust võib hiilida kõikjal. «Sa kunagi ei tea, kus on midagi sees. Üks pilk võib olla väga kõnekas ja elumuutev asi, millega mitte midagi ei kaasne,» arvab Kristina. «Suudlus võib olla väga suur ja võib olla ka väga väike. Mitte ükski pealkiri ei anna edasi selle asja olemust.»

Saates tuleb ka teisi paljastusi, naised räägivad sel korral üsna isiklikel teemadel. Kuula «Naistejuttude» eelmisi saateid järele siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles