Edetabel: millises maailma riigis seksitakse kõige rohkem?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Oled sa kunagi mõelnud, kuidas mõjutab erinev kultuuriruum ja kliima inimeste seksuaalset aktiivsust? Millises riigis on armastuses kõige agaramad, kus aga kõige konservatiivsemad inimesed? Milline ilm soosib romantikat – tuisune talvepäev või palav rannailm?

Ajakirjas Bild avaldati uuring, kus on kokku võetud erinevate maailma riikide seksuaalne statistika. Tuleb välja, et keskmiselt seksivad maailma inimesed 103 korda aastas, mis teeb umbes kaks korda nädalas. Kõige vähem seksitakse Jaapanis – vaid 48 korda aastas.

Uuringus vaadeldi ka, millistes riikides on suguühe kõige pikem. Selgus, et Nigeerias ja Kreekas naudivad inimesed armurõõme kõige kauem: vastavalt 24 ja 22,3 minutit. Mis puutub suhtes seksi olulisusesse, siis Tai inimesed peavad seda kõige vähem oluliseks – vaid 38 protsenti elanikkonnast peab seksi suhtes tähtsaks, teisalt on sama näitaja Kreekas 80 protsenti.

Siin on maailma kümme seksuaalselt kõige aktiivsemat riiki:

10. Itaalia – keskmiselt 121 suguühet aastas

9. Uus-Meremaa – 122

8. Hiina – 122

7. Šveits – 123

6. Mehhiko – 123

5. India – 130

4. Poola – 143

3. Venemaa – 143

2. Brasiilia – 145

1. Kreeka – 164 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles