Nele-Liis Vaiksoo: täiskasvanutes on vahel liiga vähe lapsemeelsust

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo Pipi Pikksukana.
Nele-Liis Vaiksoo Pipi Pikksukana. Foto: SCANPIX

Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo (26) mõjub laval malbe ja tagasihoidlikuna, kuid tegelikult on ta krutskeid täis nagu Pipi Pikksukk ning soovitab kõigil mõnikord olmemuredele käega lüüa ja elule spontaansemalt vastu minna, kirjutab ajakiri Naised.
 

Küsida kohvikus kohvi ilma kohvita või uurida kassapidajalt, kas järjekorras pooleldi nahka pandud muffini eest tuleb maksta terve hind või pool, pole särtsaka neiu jaoks mingi probleem.

Lapsemeelsust on täiskasvanutes mõnikord liiga vähe, leiab Nele-Liis ning kinnitab, et rõõmsa meele ja väikese naljaga jõuab elus kaugemale kui stressi ja virisemisega.

«Üritan seda ka oma lapsele õpetada, et temast ei kasvaks väike vanainimene, kes mõtleb alati kõik hoolega läbi. Mõnikord tuleb lasta asjadel niisama minna ja spontaanselt tegutseda,» lisas 7-aastase Ron Jonathani ema.

Lastelt endalt tuleks aga Nele-Liisi sõnul samuti õppida seda, millise siiruse, rõõmu ja uudishimuga nad maailmale vastu lähevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles