Kuidas katsuda meest nii, et see talle tõesti meeldib?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Iga mehe eelistused puudutuste suhtes erinevad sama palju kui mehed omavahel, kirjutab Isadora Alman ajakirjas Psychology Today.

Aastaid tagasi oli Almanil kallim, kes puudutuste peale kurtis, et tal on kõdi. Mõistagi ei olnud see päris see reaktsioon, mida naine ootas. «Ma eelistan tugevamat puudutust,» juhendas mees ja naine püüdis sellele soovile vastata. Paraku oli see tema jaoks ebameeldiv ja ei tundunud enam hellitusena. 

Aastaid tagasi käis Almani vastuvõtul naine, kes kurtis, et mees jätab ta maha, kui ta ei õpi meest õigesti käega rahuldama. Seejärel luges klient psühholoogile ette kõik võtted, mida ta oli proovinud ja kurtis, kuidas kannatamatu mees iga katset ainult pilkavalt kritiseeris. Mõni teine kupataks mehe vannituppa endaga ise tegelema, kuid see naine soovis iga hinna eest oma mehele heameelt teha. 

Võiks ju arvata, et meestel omavahel selliseid küsimusi ette ei tulegi, kuid see pole ka tõsi. Alman on kohanud palju geipaare, kel on sama mure: ühe partneri puudutused teisele ei sobi, kuid õigeid võtteid ei ole ka kätte leitud. See, et kellelgi on teatud kehaosad olemas, ei tähenda, et tea teaks, mis teisele meeldib. 

Tänapäeval on olemas küllalt raamatuid ja videoõpetusi, kuidas meest rahuldada. Enamasti on need väga spetsiifilised: «Siit puuduta väga õrnalt, siit agaramalt,» või näidatakse ette: «Tee täpselt nii.» Säärased juhendid on täpselt sama väärad kui eeldus, et ühele naisele meeldivad täpselt samasugused hellused nagu tema naabrinaisele. Mitte ühtegi õpetust, mis algavad sõnadega «Kõik mehed…» või «Kõik naised…» ei maksa liiga tõsiselt võtta. Neist võib saada küll ideid ja eeskuju, kuid nendesse ei tohi liialt kinni jääda. 

Küsimine on kõige parem meetod, kuidas õppida. Uuri, kas partner on nõus näitama, kuidas ta end ise rahuldab. Rääkige sellest. Millele ta enim keskendub? Silita teda teatud moel ja küsi otse, kas talle meeldiks tugevam või õrnem puudutus. Võid oma puudutust ka ise muuta ja jälgida, kuidas partner reageerib - kas ta nõjatub lähemale või tõmbub eemale, kas ta erutub või ärritub, või ehk jääb isegi magama. 

Tavaliselt reageeritakse partneri hellitustele ja õrnadele puudutusele positiivselt. Vahel on aga vale ajastus või teeb see talle kõdi. Kui tal on erutuse saamiseks välja kujunenud väga kindel meetod ja teisiti ta tippu ei jõua, siis peaksid seda teadma. Pole mõtet masendusse langeda asja pärast, mis lihtsalt ei toimi. 

Räägi oma partneriga ja kuula ta ära. Mängige ja eksperimenteerige. Vaadake koos mõnd videot ja arutage, mis seal toimub. Hea suhtluse korral on tulemus ainult positiivne ja mõlemale meeldiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles