Juhend elu esimeseks striptiisiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kim Basinger on teinud seda, Lindsay Lohan on teinud seda ja kõik need mehed «Püksid maha» filmis tegid seda. Jah, me räägime täna striptiisist, sest see on mõnusalt ulakas ja vürtsitab suurepäraselt voodielu!

Reeglid

Striptiisitar paneb alustuseks paika reeglid, et kehtestada oma võimu, nt võib keelata striptiisi ajal rääkimise ja puudutamise. Kui partner on teada-tuntud reeglite rikkuja, varusta end sensuaalse nahast piitsa ja käeraudadega. Keelatud vili on alati magus, seega saad läbi keeldude kasvatada partneri iha sinu järele, õpetab Ulakas Kaunitar.

Ettevalmistused

Atmosfäär: vali ruum, kus soovid etendust läbi viia, tee valgus mahedaks ja pane mängima muusika, mis teeb sind sensuaalseks ja paneb su puusad liikuma. Kanna lisaks muskust sisaldavat iha tekitavat parfüümi ja tee oma pepu säravaks siidise tuharakreemiga.

Muusikasoovitus: Prince «Cream», Madonna «Justify my love», Nelly «Hot in herre», Nine Inch Nails «Closer», Pussycat Dolls «Buttons».

Riietus: kanna midagi nappi ja seksikat. Ära poe riietesse, mis on ilmselgelt liiga väikesed, sest neid on raske seljast ära võtta ja lisaks jäävad kehale neist inetud randid. Pane fantaasia tööle: võibolla erutab su kallimat hoopis politseiniku või Playboy jänku kostüüm?

Sissejuhatus: tehke koos kaaslasega mõned joogid või paku talle massaaži enne striptiisi. Mäletad, see õhtu käib sinu reeglite järgi!

Etendus

Alusta aeglaselt!

Pane oma partner istuma kohale, kus ta sind kõige paremini näeb. Seejärel ela paari minuti jooksul muusikasse sisse, tantsi silmad kinni, kui tunned end nii vabamalt, õrrita partnerit kergelt. Luba tal vaadata, kui hästi sa ennast oma kehas tunned. Siin ei ole õigeid ega valesid liigutusi, kõik mis sa teed, ongi õige. Naudi ennast! Kui meeleolu käes, alusta striptiisi põhiosaga. Eemalda esmalt aksessuaarid nagu vöö, kübar, ehted, seejärel eemalda riided. Tee seda omas tempos, kuid ära kiirusta, nii jätkub partnerile naudingut kauemaks. Jõudes täieliku alastuseni, võib kindel olla, et partner on sul täiesti peos. Nüüd võid jätkata domineerivana või anda juhtrolli lõpuks partnerile ja see, mis edasi saab, olgu igaühele endale avastamiseks.

Lõõgastu!

On oluline meeles pidada, et striptiis peab olema lõbus ja nauditav mõlemale. Ära püüa matkida liigutusi, mida oled näinud filmides. Sinu kallim on valinud kõikide naiste seast välja sinu, seega lisadoos ulakust on ainus, mis striptiisi juurde kohustuslikus korras kuulub, kõik muu on sinu fantaasia vili. Striptiisi õnnestumise võtmeks on tunda end seksikalt, vabalt ja enesekindlalt. Pealegi, kui su kallim just striptiisiklubi omanik ei ole, peab ta hullupööraselt heaks striptiisiks juba seda, kui muusika saatel lahti riietud.

Julgust ja ulakust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles