Mitu päeva enne tähtsündmust peaks juuksuris käima?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmine kord pane juuksurile aeg kaks päeva enne suursündmust.
Järgmine kord pane juuksurile aeg kaks päeva enne suursündmust. Foto: SCANPIX

Olgu tulemas pulm, sünnipäev, gala või mõni muu tähtsündmus – hoolitsetud välimus on alati oluline.

Enne pidulikku sündmust tahavad paljud juuksurile aja kinni panna, et katkised juukseotsad maha lõigata ja parem välja näha, vahendab Busines Insider. Levinud on arvamus, et parim päev juuksurisse minekuks on päev enne suursündmust, kuid tegelikult see pole nii.

Kui sündmus leiab aset reedel, siis tuleks juuksurisse minna hoopis teisipäeval või kolmapäeval, et jätta endale kahepäevane ooteaeg, kirjutab meesteajakirja ajakirjanik Max  Berlinger.

Berlingeri sõnul aitab kahepäevane ootamine juustel ja ka sinul endal harjuda oma välimusega. Ühtlasi on see piisav aeg vigade välja tulemiseks, et siis vajadusel lasta neid korrigeerida.

Tunnustatud meestemoe ikooni Nick Woosteri sõnul on paaripäevane ootamine väga oluline. «Paljud juuksurid ütlevad, et hea ja halva soengu vahel on vaid üks erinevus – kolm päeva,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles