Mida tähendavad seitse kõige sagedamini korduvat unenägu?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Teadlased ei ole täiesti kindlaks teinud, miks me unenägusid näeme, aga see ei takista meid neid lahti mõtestamast. Siin on mõned interpretatsioonid kõige tüüpilisematest stsenaariumitest. 

Goodhousekeeping.com vahendab, millised võiksid olla kõige tavalisemate unenägude seletused.

  1. Su hambad kukuvad välja või lagunevad. Ei, see ei tähendab, et sul oleks probleeme suuhügeeniga, vaid sinus võib olla peidetud viha. Unenägu hoiatab sind selle eest.
  2. Sa jääd hiljaks. See tähendab, et sa ootad suuri muutusi. Kiirustamine võib tähendada seda, et sa muretsed kasutamata jäetud võimaluse pärast.
  3. Langemine või kukkumine kuskilt kõrgelt. See viitab sellele, et sa oled kelleski pettunud või et keegi on sind alt vedanud.
  4. Tunned, et sa lendad. See on hea märk näiteks sellest, et oled midagi saavutanud või lahendanud mõne raske ülesande või probleemi.
  5. Sa ei saa rääkida või oled kaotanud oma hääle. See võib viidata isegi füüsilisele probleemile näiteks unetus jms.
  6. Sa teed unes kontrolltööd. Ükskõik, kui vanaks me ei saa, see stress ei lähe kunagi meelest. Kui sa ilmud unes eksamile, milleks sa ei ole õppinud, siis see võib tähendada seda, et sa oled üle töötanud või viimasele piirile viidud.
  7. Sind jälitatakse. Püüa meenutada KES sind jälitas. Võib olla on see keegi varjatud kujul sinu mure laenude pärast või mingi sõltuvus, mis sind piinab. Inimesed unenäos võivad kujutada midagi või kedagi päriselus.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles