Harjutused, mis aitavad suurendada seksiisu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ei ole imestada, et tänapäeval kurdavad paljud selle üle, et seksiisu lihtsalt pole. Samas on see täiesti loogiline, kui inimesed on pidevalt stressis, väsinud ja toituvad ebatervislikult. 

Female First vahendab, et regulaarne treening suurendab inimeste seksiisu.

Trenni tegemisel on mitu plussi. Esiteks paneb trenn vere käima ja tõstab pulssi, mis on sarnane seksi ajal saadava naudinguga. Teiseks aitab trennis käimine parandada füüsist ja teeb inimese enesekindlamaks, mis on ka voodis väga oluline. Lisaks veel suurendab trenn niinimetatud õnnehormoonide tootmist kehas. Ka tervislik toitumine on siinkohal väga oluline. Sa ju ei taha oma jõusaalis nähtud tööd ja vaeva ebatervisliku toitumisega ära nullida.

Milliseid harjutusi võiks erilise innuga teha?

Kõige paremad on need, mis haaravad tervet su keha ja panevad töösse kõik lihased.

Kükid. See on kindlasti üks võtmeharjutustest, mida tasub teha ka raskustega, sest jalalihased on ühed suuremad lihasgrupid, mis tahavad kindalasti rohkem tööd. Kui teed ilma raskusteta, siis võid proovida ka hüppega kükke nagu näed siit videost.

Jooksmine. Sellest oleme kirjutanud ka varem, et jooksmine on üks võimalustest, kuidas suurendada seksiisu. Eriti hea oleks iga sörkjooksu lõpus kerge spurt teha, et pulss kas või korraks üles saada.

Jõutõmme sirgete jalgadega. Endale sobivate raskustega treenides kaasad kõik lihased oma kehas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles