Elina Pähklimägi: mulle meeldib, kui kurameerimine ei ole nii argine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Pähklimägi
Elina Pähklimägi Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Vabakutseline näitlejanna Elina Pähklimägi (28) ihaldab maailma, kus kiindumuse avaldamiseks saadetakse kaunilt sõnastatud kiri, mitte ei vilistata tänaval järele, saab lugeda ajakirja Mood aprillinumbrist.

«Ma vist elan tõesti vales ajas,» arvab Elina ise, «sest mulle meeldib, kui inimesed peavad lubadustest kinni, ja ka see, kui kurameerimisprotsess ei ole nii argine.»

«Aga samas annan endale aru, et ega paar sajandit tagasi polnud naiste elu ka ainult sitsides-satsides-pitskingades ballidel käimine,» tõdes naine.

Näitlejannale meeldivad traagilised kangelannad ja lood, näiteks Tolstoi «Anna Karenina» ja Tšehhovi «Kajakas», sest selles maailmas on naised naised ja mehed mehed, kes kohtlevad naisi naistena, ja kui nende kätt suruda, siis ei teki tunnet, justkui oleks pihku pistetud surnud rott, ütles selle kohta Elina ise.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles