Dramaatiline soengumuutus, mis vallutas interneti

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram/saramay_24

Paljud naised hoiavad oma pikkadest juustest kümne küünega kinni ka siis, kui juuksed on juba väga katki ja räsitud. Ühe naise makeover tõestab, et juuste ilu peitub pigem tervises kui pikkuses. 

Sara Pestella on Floridas asuva salongi stilist, kes muutis oma kliendi Holly soengut ja vaat et ka ellusuhtumist. Nimelt pöördus tulevane pruut juuksuri juurde suure hirmuga, sest tema isa oli öelnud, et naised on ilusad vaid pikkade juustega. Nagu pildilt näha, olid aga Holly juuksed ammu väga katki ja värv inetult välja kasvanud. 

Stilist võttis kolleegi appi ja nii lõigati Holly pikad juuksed lõuajooneni maha. Järele jäid vaid helepruunid värvist puutumata juuksed, mis olid kõige tervemad, edastab Good Housekeeping.

Põhivärviks valis Pestella särava kuldse blondi ja toonis kliendi juuksejuured isegi tumedamaks, et soengule dimensiooni lisada. Lõikuse ja värvimisega läks väga kaua aega - õhtul kella seitsmest öösel kella kaheni. Tulemus on seda väärt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles