Andrus Vaarik: naised on targemad kui mehed

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Andrus Vaarik tütre Martaga
Näitleja Andrus Vaarik tütre Martaga Foto: Mihkel Maripuu

«Olen alati öelnud, et naised on targemad kui mehed - nad mõtlevad liigi säilimisele, mis on olulisem kui meeste enesekehtestamine ja pisiasjade pärast muretsemine,» ütles Andrus Vaarik (52) ajakirjale Naised.
 

Tarku naisi, kes õpetanud mehele nii isaks kui ka armastajaks olemiste kunsti, Vaariku ellu jagub.

Üheks oluliseks mõjutajaks on talle olnud ema: «Olin siis 10-11-aastane, kui isa meid maha jättis. Ema kasvatas meid vennaga üles ja paranes koguni insuldist, kuna kohusetunne oli sedavõrd tugev.»

Tähendusrikkamatest naiskolleegidest nimetab aga Andrus Ita Everit - teatris Šapiro lavastatud «Kolme õde» nähes, kus Ita Ever Mašat mängis, sai ta enda sõnul esimest korda aru, mis on armastus.

Andrus oli üle kümne aasta abielus Ülle Vaarikuga, kellega tal on praegu väga hea läbisaamine ning kelle praegust abikaasatki võib ta sõbraks pidada. «Kui sa oled juba üle 50, ei ole hormonaalne talitlus enam sedavõrd intensiivne ja kõikvõimalikud vanad pinged on kadunud,» naerab mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles