Mida sööb Cher, et ta suudab 71-aastaselt viis minutit toenglamangus olla?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cher esinemas Billboardi galal 21. mail 2017.
Cher esinemas Billboardi galal 21. mail 2017. Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA/Scanpix

Äsja toimunud Billboardi galal esitas 71-aastane Cher oma tuntumaid hitte ja nägi seejuures imehea välja. Muuseas uhkeldas ta sellega, et suudab viis minutit planku hoida ehk toenglamangus olla. Kui kaua jaksad seda sina?

Cheri ülihea vorm ei tule niisama. Good Housekeeping uuris lähemalt, mida laulja sööb ja millised on ta eluviisid, et ta nõnda hea tervise juures on. 

Selgub, et Cher ei söö liha ja eelistab taimset toitu. «Mulle ei meeldi liha ja suurem osa toitudest, mis mulle maitsevad, on tervislikud,» tunnistas ta ühes 2013. aastal Hello!-le antud intervjuus. 

Peale selle, et ta on taimetoitlane, ei meeldi talle ka alkoholi juua ning ta ei tarbi narkootikume nagu paljud teised staarid. 

«Tervislik eluviis on mulle alati tähtis olnud. See lihtsalt sobib mulle,» ütles ta väljaandele Closer. «On ebatervislikke asju, mis mulle ei meeldi, nagu narkootikumid ja joomine, mistõttu ma ei hakanudki neid kunagi tarbima. Natuke aega suitsetasin ja proovisin narkootikume - oleks need siis mulle meeldinud, aga need ei sobi mulle. Alkoholi joon ka ainult kolm kuni neli korda aastas.»

Cher on avastanud, millised toidud mõjuvad talle halvasti ja millised on teistest paremad. «Ma üritan vältida suure rasvasisaldusega toitusid, sest need teevad mind uimaseks ja tõstavad kaalu,» on ta kirjutanud oma raamatus «Forever Fit» («Igavesti vormis»). «Piimatooted ei ole meile head. Võõrutasin end täispiimalt rasvavabale piimale - kui ma üldse piima joon. Ma arvan, et juust on kehale üks kõige hullemaid asju. See ei seedu hästi ning enamasti on juustus liiga palju rasva ja kolesterooli.»

Cher esinemas Billboardi galal 21. mail 2017.
Cher esinemas Billboardi galal 21. mail 2017. Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA/Scanpix

Selleks, et jõud ei raugeks, sööb ta toitu, mis annab palju energiat. Näiteks pruuni riisi, erinevaid kaunvilju, aedvilju, pastat ja puuvilju. «Pasta annab mulle palju energiat, aga seda annavad ka banaanid, papaia ja nektariinid, sest neis on palju rafineerimata suhkrut.»

Alles 60-aastaselt õppis Cher surfama, kuid see pole tema ainus trenn. Ta käib ka jõusaalis, kõnnib palju ja mängib Wiiga tennist. 

«Ma teen trenni umbes viis korda nädalas, sest ma olen seda alati teinud ja lihtsalt naudin seda,» tunnistas Cher Hello!-le. «Vahel üritan oma treenerile vanust ettekäändeks tuua, aga ta ei lähe liimile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles