Küünelakk, mida kuninganna Elizabeth on kandnud juba aastast 1989

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Elizabeth II
Kuninganna Elizabeth II Foto: Ben Cawthra/Ben Cawthra/Sipa USA/Scanpix

Inglismaa kuninganna Elizabeth II on näidanud, et tal on väga kindel maitse. Näiteks on tal üle 200 versiooni üht ja sama käekotti, ta joob igal õhtul klaasikese šampanjat ning ei lähe reisile ilma oma lemmikkoogita.

Seega pole sugugi üllatav, et Tema Kuninglik Kõrgeausus suhtub metoodiliselt ka oma maniküüri. Tuleb välja, et kuninganna laseb oma küüsi lakkida vaid ühe konkreetse roosa tooniga Essie küünelakkidest. Ikoonilist küünelakki «Ballet Slippers» hindavad kõrgelt ka teised kuulsused ja tuntud ilublogijad. 

Kuningannale meeldib «Ballet Slippers» eelkõige sel lihtsalt põhjusel, et nimetatud lakil on väga tagasihoidlik värv, mis sobib hästi tema värviliste rõivastega ja ei hakka pidulike kinnaste alt silma. 

Essie sõnul on Elizabeth roosa küünelaki fänn olnud juba aastast 1989, kui kuninganna isiklik juuksur saatis firmale kirja, milles soovis «ainsat küünelakitooni, mida Tema Majesteet on nõus kandma». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles