Postimehe nädalahoroskoop 27. mai – 2. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mida toovad maikuu viimased ja juunikuu esimesed päevad tosinale tähemärgile?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ka kõige igapäevasemad asjatoimetused ja kohtumised võivad kaasa tuua ootamatult ägedaid võimalusi. Elu on põnev ja üllatusi täis. Lihtne on uusi asju alustada, aga ka ammu vaevanud probleeme lahti harutada – lihtsalt selleks tuleb vaadata neid teise nurga alt, leida uutmoodi lähenemine.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nädalavahetus võta puhkuseks ja jõu kogumiseks, ära puhkepäevadel rahaasju aja. Uuel töönädalal see-eest tasub jõuliselt tegutseda. Eriti hästi sujub vaimne töö, suudad suurepäraselt süveneda, ka keerukaid teemasid analüüsida. Väljendud selgelt ja jõuliselt, võidad endale poolehoidjaid.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Jäta sinnapaika projektid, mille elluviimisel tunned teiste poolset vastuseisu ja pidurdatuse tunnet. Koostöö õnnestub paremini uuendusmeelsete inimestega, kes mõtlevad nii-öelda kastist välja ning suudavad su omapärased ja kõrgelennulised ideed omaks võtta. Head mõtted õnnestub ruttu ellu viia.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Igale probleemile leiab lahenduse, piisab vaid sellest, et räägid sõpradele-tuttavatele oma muredest. Sulle pakutakse lahendusviise, mille peale sa ise ei tuleks ning mis toimivad õige tõhusalt. Kõige võti on vaid olla avatud ja koostööaldis, valmis midagi õppima ja uusi variante proovima.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Liigne enesekindlus ja suutmatus teistega arvestada on su suurimad vaenlased. Kui kellegagi ülbelt käitud, võid juba paar päeva hiljem sattuda olukorda, kus just selle inimese abi vajad. Suutlikkus oma vigu tunnistada ja vajadusel vabandust paluda on targa ja tugeva inimese tunnus, see annab sullegi väärikust juurde.

Neitsi

23. august – 22. september

Ole valmis ennast arendama ja silmaringi avardama! Eriti palju meeldivat ja kasulikku saad reisides, uusi paiku avastades ning tutvudes inimestega, kelle taust sinu omast oluliselt erineb. Kui oled planeerinud kooli või kursustele minna, siis astu nüüd selleks konkreetseid samme – teed on sulle lahti!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Aeg võib tuua põnevaid ja kiireid arenguid suhete vallas. Kui su süda on vaba, siis võib armastus sind tabada kohas, kus sa seda kuidagi oodata ei oskaks. Asjad võivad päeva pealt pöördeliselt muutuda. Kui aga oled kindlas suhtes, tee nüüd midagi selleks, et rutiinist välja tulla, armuellu vürtsi lisada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Töö lausa lendab su kätes! Sul tekib mõtteid, mis aitavad igapäevastesse askeldustesse vaheldust tuua ja lisavad tööindu. Suhtlus kolleegidega on edasiviiv, on hea aeg ideekoosolekute või väljasõiduseminaride korraldamiseks. Võib juhtuda, et leiad endale töise asjaajamise käigus uue armsama.

Ambur

22. november – 21. detsember

Perioodi algul kipud olema hirmus põikpäine, hullemal juhul võid seetõttu kellegagi suhted ära rikkuda. Õnneks tekib sul võimalus oma vigu parandada, seda muidugi juhul, kui oled enda vastu aus ja oma eksimusi tunnistad. Küllap satud sel nädalal üritustele, kus meeleolu kisub õige pööraseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tunned vajadust oma mõtteid ja tundeid jõuliselt väljendada. Selleks, et maailmas midagi muuta, piisab hoolega valitud ja täpselt sihitud sõnadest. Julgus ja tarkus kutsub esile imetlust, leiad endale tugevaid toetajaid. Uusi algatusi tasub ette võtta nii koos pereliikmetega kui ka töises keskkonnas.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Oled eriti uudishimulik, liigud meeleldi ringi, avastad uusi paiku ja satud elavatesse vestlustesse inimestega, kellega äsja tutvusid. Hästi hea aeg millegi õppimiseks, eriti hobidega seonduvalt – saad teada palju uut ja põnevat, küllap avastad endas loomingulise potentsiaali varud. Leiad mõttekaaslasi, võib-olla lausa hingesugulasi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Et kiiret edu saavutada, tuleb sul olla julge ja suhtlusaldis. Kaaslaste soovitustest või ka heasoovlikust kriitikast on palju abi. Pere rahaasjade korraldamiseks on nädal väga hea. Lihtne on ka vanema põlvkonna esindajatega asju arutada, koos võite leida võimalusi, mida te varem märgatagi ei osanud.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles