Rabarber, suve alguse hurmur number üks

E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

Krõbe rabarberikook.

FOTO: Georg Kõrre

  • Roosna-Alliku mõisapargis peetakse 4. juunil rabarberifestivali.
  • Rabarberifestivalil pakub oma kooke ja moose ka Albu toiduaida pererahvas.

Me ju kõik Eestis teame: rabarber ja suve algus, kes neid kaht suudaks lahuta. Arter käis nuusutamas, millised magusad rabarberiküpsetiste aroomid tulevad Albu mõisa toiduaida ahjust.  

Ehkki esimene mõte rabarberi tärgates on enamikul magus rabarberikook, võib seda kevadaedade printsessi tarvitada ka mujal – siis, kui koogist isu juba täis. Näiteks võib  ahjukala peale sidruni asemel panna rabarberiviile või segada grill-lihale rabarberist, küüslaugust, sibulast, soolast ja meest marinaad.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSEvõi

Maksetingimustega tutvumiseks mine www.zlick.it/kkk

Tagasi üles