Väiksemate rindade üllatavad plussid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väiksemad rinnad aitavad tervist säästa.
Väiksemad rinnad aitavad tervist säästa. Foto: SCANPIX


Soovid, et sul oleksid suuremad rinnad? Võid endale küll rinnaimplantaadid paigaldada lasta, kuid loomulikkus on seksikas ja seda tõestab ka teadus.
 

Üha rohkem naisi tunneb enda väikeste rindade üle uhkust ning ei püüa neid rinnahoidja padjakestega suuremana näidata, andis teada shine.yahoo.com. Nüüd toetab ka teadus tõde, mida naised on alati teadnud: väikesed rinnad rokivad!

Tunned suuremat naudingut

Viini ülikooli uuring leidis, et vahel on suured rinnad vähem tundlikud kui väiksemad. «Suuremates rindades on rohkem rasvkude kui näärmekude, mis on kõige tundlikum,» ütles seksuoloog Rachael Ross.

«Väiksemate rindade puhul on näärmeid eelmängu ajal lihtsam stimuleerida, kuna need pole rasvakihi all.» (Märkus: suure büstiga naised saavad samuti armastust tunda – nad vajavad lihtsalt tugevamat puudutust.) Ning kuna väiksemad rinnad kaaluvad vähem, siis taluvad nad rohkemat liikumist.

Hoiad tervist

«Enese uurimisel on väiksemate rindade taga lihtsam kühmu avastada, kuna on vähem kihte, mille läbi seda tunda,» rääkis onkoloog Marisa Weiss kasvaja märkamisest.

Lisaks elule võib pisema büstiga sportimine säästa sinu kaela. Suured rinnad on raskemad, mis lisab kehale koormust. «See muudab naise rühti, nii et tema kael on pinges ja teda võivad vaevata peavalud,» lisas Weiss.

Näed noorem välja

Mehed on «programmeeritud» suuri rindu märkama (üllatus), kuid mitte sel põhjusel, mida arvad. Koopaelanike ajal oli meestel vaja viisi, kuidas naise vanust teada saada. «Nad pidid otsima füüsilisi märke,» ütles evolutsioonipsühholoog Satoshi Kanazawa.

Näitaja: naise rinnanäärmed. «Suuremad rinnad vajusid aja jooksul rippu – see oli indikaator, et naine on vanem,» märkis Kanazawa. Kuna väiksemad pringid rinnad alluvad gravitatsioonile vähem, siis püsivad nad tunduvalt kauem seksikad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles