«Stiilipäevik» süstis Editisse uut energiat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edit pärast muutust
Edit pärast muutust Foto: TV3

Seekordses TV3 saates «Stiilipäevik» läbis muutuse 23-aastane Edit, kes oma kaunist keha varjama kipub.

Nimelt on naine hädas allergiaga, mis tema enesekindluse nii nulli viinud, et juba igapäevaelu häirib.

«Stiilipäeviku» tragi tiimi seekordne väljakutse oligi süstida Editisse taas energiat ja elujõudu, pakkuda välja erinevaid lahendusi allergikutele oma probleemi leevendamiseks ning jagada õpetussõnu, kuidas jääda stiilseks nahamuredest hoolimata.

23-aastase Editi sõnul on ta loomult tagasihoidlik, kuid võttis sellest hoolimata julguse kokku ja saatis saates osalemiseks sooviavalduse. «Seda otsust ma ei kahetse, sest muutus meeldis nii mulle kui mu meespoolele väga,» kinnitas Edit. Naise sõnul oli tema jaoks kõige suuremaks üllatuseks uus soengustiil.

Editi muutus:

Riided (kleit): Denim Dream

Kott: Guess

Kingad: Ecco

Pesu: La Senza

Ehted: Expressions

Juuksur: Janar Pungar - Duglas ja Bauman juuksurisalong

Meik: Kristi Petolai

A-Clinic: 3x Jet Peel koorimist ehk naha puhastamist ja värskendamist NaCl-ga, mida mujal maailmas kasutatakse palju raskesti paranevate haavade puhul. Elsa Hjeronymuse uus puhastustoode tundlikule nahale Aloe Vera Cleansing Gel ja Laurencia sarjast karotiinkreemi, mis on mõeldud just tundlikule ja ärritunud nahale.

Hea lugeja, kuidas meeldis Editi muutus sulle?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles