Pühapäeval toimub viies blogijate kirbuturg

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
#Bloggersmarket
#Bloggersmarket Foto: Erakogu

Pühapäeval, 21. mail disainipoes Tali toimuval üritusel saab soetada põnevaid moeleide ja aksessuaare, mis pärinevad seitsme Eesti moe-, ilu-, ja elustiiliblogija garderoobidest. Müügile jõuavad vähekantud trendinopped, mille hinnad jäävad peamiselt 2-15 euro vahele.

Pühapäevase ürituse külalisi kostitavad magusate moepaladega ühenduse #BLOGGERSMARKET alla koondunud tuntud Eesti blogijad: Aljona EesmaaAnna Elisabeth KaljuveeBritta TalvingHelene VetikLiina ÜttLucine Ayanian ning Mari-Liis Suvi.

«#BLOGGERSMARKETi kirbuturusarja kasvav populaarsus näitab, et moodsa taaskasutuse vastu on huvi jätkuvalt suur, tänu millele õnnestub meil sellist üritust juba viiendat korda korraldada,» kommenteerib Helene Vetik. «See on suurepärane viis moele uus elu anda, lugejatega tutvuda ja Tali inspireerivas disainikeskkonnas mõnusalt aega veeta,» sõnab ta ning lisab, et ürituselt peaksid kindlasti läbi astuma ka need, kes pühapäeval Kalamaja päevadele plaanivad suunduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles