Naine, kellest on saanud fitnessimaailma kõige mõjukam tegelane

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kayla Itsines.
Kayla Itsines. Foto: Vida Press

Kayla Itsines on alles 25-aastane, kuid juba on Forbes nimetanud ta kõige mõjukamaks inimeseks kogu maailma fitnessiäris. Viimase nelja aastaga on Adelaide’i jõusaali personaaltreenerist kujunenud tuhandete naiste motiveeriv eeskuju.

Alles 2015. aastal lõid sotsiaalmeedias jälgijaid kogunud Kayla ning ta partner Tobi Pearce treening- ja toitumisplaani, mida kliendid said Bikini Body Training Guide programmi kaudu äpis kasutada. Mehe abi peab Kayla oma eduloos väga oluliseks. 

«Ma alustasin personaaltreeningutest ja see kasvas väga suureks. Siis tahtsin rohkem aidata ja tegin trenne rühmadele, mis kasvas samuti väga suureks. Rühmatrenne ei saanud enam teha ja me läksime õue, kus ma aitasin Tobil läbi viia välitreeninguid,» jutustas naine Austraalia Daily Mailile. «Mul on nii suur pere ja ma hindad pere väga kõrgelt. Lähedased on mulle kogu aeg rääkinud, et ära lase kellelgi end muuta ja pea oma väärtustest kinni.»

Lõpuks kogus Kayla nii palju fänne, et oma kogukonna aitamine muutus võimatuks. Naised pöördusid tema poole üha sagedamini oma treening- ja kaalumuredega, kuid popil treeneril ei jäänud nende jaoks lihtsalt aega. 

Kayla Itsines.
Kayla Itsines. Foto: Vida Press

See tekitas abivalmis naisele tuska ja nii tekkiski mehel mõte, et Kaylal tuleks luua oma rakendus. Selleks löödi käed ettevõttega Sweat ja loodi platvorm, kus Kayla on üks kolmest treenerist. Kliendibaas on kasvanud orgaaniliselt ja uskumatult kiiresti. 

«Ma tean, et see kõlab magedalt, aga alati tuleb jääda iseendaks, inimestele meeldib see, kui oled lihtsalt sina ise, pead kinni oma põhimõtetest, oled tugev ja aus inimene ning seda olen ma ka alati teistele rääkinud - kui teed midagi, siis selle pärast, et sa seda armastad, mitte selle nimel, et siis kuhugi jõuda,» peab ta kirge oma edu saladuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles