Mehed räägivad: neli kindlat märki, et me plaanime kätt paluda

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

Kevad on armumise ja armastuse aeg, postkasti hakkavad aina potsatama ka pulmakutsed. Kui sina ja su partner olete juba üsna tõsises suhtes, võid sa ehk hakata mõtteid mõlgutama: on tal plaanis kunagi ka su kätt paluda?

Väljaandes Verily räägivad mehed, millised on kindlad märgid, et neil on peas kosjamõtted.

1. Ta võtab selgelt teemaks abielu. Abiellumine on tõsine ettevõtmine, seega alustab mees tõenäoliselt juttu sellest, kuidas sina tulevikku näed. Kus te tahate elada, millised on teie pereloomisplaanid, kas teie pikaajalised väärtused ühtivad? Ka tahab mees olla kindel, et naine talle jah-sõna ütleb, seega peab see olema jutu käigus kindlalt enne selgunud.

2. Ta saab su perekonnaga lähedaseks. Jah, perekonna külje alla ujumine on ikka veel teemaks, kuigi elame 21. sajandil. Nimelt tähendab kellegagi abiellumine, et sa abiellud ka nende perega. Ka tõdevad mehed, et neile isegi meeldib isalt enne luba küsida, see on justkui draakoniga võitlemine enne printsessi südame võitmist. Ka võib mees hoopis oma pere poole pöörduda, et teada saada, mis nemad arvavad: kas sina oled just See Õige? Kui sa oled kellegi suhtes tõsine, siis tahad sa, et su lähedased selle valiku heaks kiidaks.

3. Ta uurib su ehete-eelistuste kohta. Enamik mehi ei taha võtta nii olulise ostu puhul vastutust oma õlgadele, seega tuleb enne teha kindlaks, millised on konkreetse neiu maitse-eelistused ehete osas. Ka tuleb välja uurida sõrmuse suurus, selles osas võidakse olla loomingulisemad – nihverdada näiteks mõni su paras sõrmus endale taskusse, et see juveliiri juurde mõõduks kaasa võtta. Nii et kui sa avastad, et su ehted on kaduma läinud, võib see tähendada nii seda, et su partner on kleptomaan kui ka seda, et ta plaanib põlvele laskuda.

4. Ta hakkab tõsiselt raha säästma. Mõte abielust paneb mehed teistmoodi käituma ning ilmselt hakkavad nad elu tõsisemalt võtma, sealhulgas ka säästma. Nad mõtlevad palju tulevikust, kujutlevad eelolevaid aastaid oma tulevase abikaasa kõrval. Nii et kui su peika hakkab oma noorpõlve videomänge maha müüma, võib ta seda teha, mõttes kihlasõrmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles