Viis asja, mida teha kaela vananemise edasi lükkamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kael jäetakse nahahoolduses sageli tagaplaanile ja tihtipeale hoolitsetakse vaid näe eest. Paraku vananeb kael sama kiiresti ja kui nägu õnnestubki nooruslikuks jätta, reedab kael ikka naise vanuse.

Kasuta piisavalt päikesekaitsekreemi. Kõige olulisem faktor kortsude ennetamisel olenemata kehaosast on päikesekiirgus. Kael vajab sama palju päikesekaitsekreemi kui nägu. Kanna seda ohtralt nii kaelanahale kui dekolteele, õpetab Pure Wow. 

Kata end kinni. Kui lähed kuuma päikese kätte, siis tasub vältida dekoltee päevitamist, kuhu nagunii valgus sagedamini ligi pääseb. Kanna rannas laia kübarat, nii ennetad kortsude ja pigmendilaikude teket.

Kanna näokreemi ka kaelale. Kaelalae võib osta ka eraldi kreemi, kuid lihtsam on kaela kreemitada sama kreemiga, mida paned oma näole. Tee seda iga kord, kui nägu kreemitad.

Maga selili. Selili asend on magamiseks parim mitmel põhjusel. Üks neist on see, et kael on magades pisut kõrgemal. Kõhuli või külili magades surud näo patja ja ajapikku soodustab see kortsude teket. 

Vaata vähem telefoni. Sõltuvus nutiseadmetest ei tule samuti sinu kaela välimusele kasuks, sest nagu nüüdseks on täheldatud, tekib pea ettepoole kummardamisest kaelale suur silmatorkav korts.  Kui sa aga ei suuda telefoni näppimisest hoiduda, hoia seda vähemasti veidi kõrgemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles