USKUMATU! Eurovisiooni suurfavoriit Itaaliast räägib eesti keeles! (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvate, et kesk tohutut euromöllu ei lähe väikesed riigid kellelegi nii väga korda? Itaalia esindaja ja favoriit Francesco Gabbani nii ei arva. Postimees kohtus vaimuka artistiga. Rääkisime "Occidentalis Karma" põnevast sõnumist, "Veronast" ja eestlannadest.

Vaata videot ja saa nii mõndagi huvtiavat teada!

Eurovisioonil on erinevaid häid lugusid palju, siiski suudab mõni teistest säravamalt esile kerkida ja kõikjal kõneainet pakkuda! Millest see tuleb? Kas asi on lolli nalja tegemiseks - tood kargava ahvi lavale, teed mõned lollid liigutused ja rahvas juubeldab? Mõnele pinnapealsemala kuulajala piisab tõepoolest sellestki! Sinul on aga võimalus ka loo sügavamast sisust aru saada. Lugu on itaaliakeelne, kuid vestlus tõlgitud, nii et igaühele arusaadav.

Postimehe ajakirjanik Kristina Herodes kohtus Kiievis Itaaliat esindava suurfavoriidi Francesco Gabbaniga
Postimehe ajakirjanik Kristina Herodes kohtus Kiievis Itaaliat esindava suurfavoriidi Francesco Gabbaniga Foto: Sadner Ilvest

Räägi mulle palun, mis saladus selle taga on, et Sinu laul on nii populaarne sel aastal?

Ma usun sellepärast, et „Occidentalis Karma“ jõuab inimestele kohale ennekõike selle loo lõbusast aspektist, oma positiivse energiaga. Kuid ma loodan samuti, et seejärel kõnetab inimesi ka see tõsisem sisu, mida neile pakun.

„Occidentalis Karma“ ei räägi armastusest nagu teevad peaaegu kõik itaalia lood, see on palju palju sügavam. Anna palun ülilühike kokkuvõte, mis on selle loo kõige tähtsam idee.

Selle loo kõige tähtsam idee on peegeldada tõdemust, et Lääne inimesed arvatavasti elavad täna veidi liialt pinnapealsel moel. Jättes kõrvale kõik sisemised ja vaimsed väärtused, oleme tõepoolest nagu alasti ahvid nagu räägib Desmond Morris oma kuulsas raamatus Alasti ahv (The Naked Ape, 1967).

Francesco Gabbani ja «gorilla»
Francesco Gabbani ja «gorilla» Foto: Gleb Garanich/Reuters/Scanpix

Usun, et oled teinud väga targa valiku – rääkida tõsistest asjadest naljakas vormis.

Täpselt! See on just täpselt see, mida ma teha soovin.

Vaata vestlust edasi videost, saad teada sedagi, mida Itaalia supertäht Eesti loost arvab.

Vaata kindlasti ka ülipopulaarset videot, mida vaadatud üle miljoni korra.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles