Sodiaagi saladused: milline partner sulle üldse ei sobi?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Astroloogid usuvad, et sinu sünniaeg võib anda vihjeid selle kohta, kes sa oled, milline on su iseloom ning kuidas käitud suhetes. Milline partner sulle üldse ei sobi? Vaata, kas see kirjeldus kehtib ka sinu kohta!

Jäär

Sa oled enese- ja sihikindel. Sinu ümber peavad olema sarnaste iseloomujoontega inimesed. Seega on sinu halvimaks partneriks keegi, kes on risti vastupidine: pelglik ja sihitu.

Sõnn

Sa oled rahulik ja ettevaatlik, sulle ei meeldi korratus ja tunne, et sind kiirustatakse tagant. Kui su kallim on keegi, kellele meeldib pea ees tundmatus kohas vette hüpata, ei klapi te tõenäoliselt väga hästi.

Kaksikud

Sa oled üks lahkemaid tähemärke, väga sotsiaalne ja sarmikas. Müürililleks sind just nimetada ei saa, õnnelik oled sa tõenäoliselt ekstraverdiga, sest ka sa ise ei ole ilmselt introvert.

Vähk

Sulle võib tähemärkidest enim loota, sa oled väga lojaalne. Sa hindad oma suhteid väga, nii et kui su partner ei saa läbi su sõprade või perega, on see suur probleem. Probleemiks kujuneb ka partner, kes ei suuda teiste suhtes kaastundlik olla.

Lõvi

Lõvi armastab seiklusi ja lõbu, nad on tõelised ekstraverdid. Sul on raske end nautida paigal püsides, seega tõenäoliselt ei sobi sulle partneriks keegi, kes on introvert ja pelgab seigelda.

Neitsi

Neitsitel puudub kannatus inimeste osas, kes ei ole ausad ja otsekohesed. Sa jälestad kahepalgelisi inimesi – kedagi, kes käitub kohtingul ühtemoodi, kuid muutub niipea, kui kohting läbi saab. Kui sulle valetatakse, on asjaga lõpp.

Kaalud

Esialgu jätad sa endast ehk vaoshoitud mulje, kuid sinus on peidus sajandi romantik. Seega ei sobi sulle partneriks inimene, kes pole emotsionaalselt kättesaadav – ta peab olema valmis oma südant sulle avama.

Skorpion

Sa oled väga teadlik sellest, mis sinu ümber toimub ja seda pidevalt. Sa vihkad, kui sulle valetatakse. Su ideaalpartner on keegi, kes on sinuga alati aus ning kes ei peitu lollitamise maski taha.

Ambur

Sa armastad reisimist, sul on pidev vajadus olla liikumises, sa vajad seiklusi. Su parim kaaslane on keegi, kellele ei meeldi kodus istuda – kodulembesed tüübid on okeid, aga mitte sulle.

Kaljukits

Sa oled distsipliini ja enesekontrolli kehastus. Kui sa kellelegi tähelepanu pöörad, peab tema elu olema joonel, et üldse sinuga mingit šanssi omada. Sinu ellu ei mahu seiklushimulised ja minnalaskvad tüübid.

Veevalaja

Sa oled avatud ja vaba mõtlemisega hing. Su silmad vaatavad pidevalt tulevikku, sa hindad humanitaarseid väärtusi ning tahad panustada ühiskonda. Sul on raske olla kellegagi, kel on kindlapiirilised arusaamad ja jäigad vaated.

Kalad

Sa oled armastav ja tundlik tähemärk. Sa ei suuda koos olla kellegagi, kes kipub tüli norima ning ei võta sinu tundeid arvesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles