Pulmafoto, mis pani interneti lahinal nutma

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: James Day / Instagrami kuvatõmmis

Sa oled kindlasti näinud sadu pulmafotosid ning tead, millised need tavaliselt välja näevad. Kätest tehtud südamed, natuke pingutatud poosid, teineteisele tordisöötmised ja mööda viljapõldu päikeseloojangusse kõndimised. Aga Sydneys elav fotograaf James Day suutis pildile püüda puhta emotsiooni. See foto on vallutanud interneti – ning pannud kõik inimesed lahinal nutma.

James palus vastabiellunud Adrianil ja Roslynil poseerimine lõpetada ning lihtsalt nautida esimest päikeseloojangut, mida nad abielupaarina kogevad. Kuid see ei tundunud talle piisav ning fotograaf esitas peigmehele küsimuse: «Maailmas on miljardeid inimesi, miks sa valisid Roslyni selleks, kellega oma elu veeta?» Lisaks palus ta anda vastus mitte talle, vaid sosistada Roslynile kõrva.

«Ei võtnud hetkegi, kui ma nägin Roslyni silmi märjaks minemas,» kirjutab Day Instagramis foto all. «Ja siis voolasid mööda tema nägu maailma ilusaimad pisarad.» Day tunnistab, et hakkas ka ise nutma ning internetikasutajad saavad aru, miks. Vastukaja fotole on olnud meeletu, sellel on üle 13 000 kommentaari ja meeldimise. Õnneks on inimesed kõik jõudnud konsensusele: armastus võidab alati.

 

Tonight I was photographing Adrian & Roslyn at sunset. I was setting up those grand sunset scenes... you know the ones... the little people in a big scene... I love those kinda shots... but tonight that just didn't seem enough. Just as the light became amazing I scrapped everything I knew and I walked up to them and said, "guys, stop posing. Just enjoy your first sunset together as husband and wife". They then held each other in the most beautiful way... It was so much more beautiful than anything I could ever set up. Then I said to Adrian, "I have a question for you, but I want you to tell the answer to Roslyn and not me." I continued, "Out of the billions of people on the planet, you've chosen to spend the rest of your life with Roslyn. Can you tell her why?" In a matter of moments I could start seeing Roslyn's eyes glisten, then the most beautiful tears streamed down her face. Then I found myself crying. Oh Love, You are oh so precious.

A post shared by James Day (@jamesdayweddings) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles