Pildid: Eesti moebränd Zack Marqués esitleb pilkupüüdvat kollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zack Marqués.
Zack Marqués. Foto: Erakogu

Uus särav Eesti moebränd Zack Marqués korraldab 27. mail oma esimese maagilise kollektsiooni esitluse. Üritus leiab aset põneva ajalooga restoranis Apelsini Raudtee, algusega kell 18.00.

Show läbivaks teemaks on suviselt mahedad toonid, looduslikud kangad, õhulised ja värvilised suled ning pilkupüüdvad käsitsi tikitud detailid, mis teevad tooted ainulaadseteks eksemplarideks. Kollektsiooni esitlusse tulevad nii kleidid, seelikud kui ka ülerõivad.

Zack Marqués.
Zack Marqués. Foto: Erakogu

Iga naine soovib tunda end kauni, särava, naiseliku ning julgena. Zack on just see härrasmees, kes lisaks eelnevale ei unusta ära ka kogu lõbu, mis elus on. Kollektsiooni põhituumaks on linnud, kes sümboliseerivad vabadust, mida Zack hindab ja pakub.

Zack Marqués.
Zack Marqués. Foto: Erakogu

Zack Marqués on oodanud kaua võimalust end näidata. Moemaailm on teda paelunud juba aastaid ning koostöös andekate loomeinimestega on jõud seetõttu ühendatud. Zack armastab detaile ja tikandeid, kuid ka lihtsust ja praktilisust. Seetõttu on kollektsioonis esindatud nii uhkemad kõrgmoelikud tooted, kui ka uuendusliku disainiga kleidid, mida igapäevaselt kanda.

Zack Marqués.
Zack Marqués. Foto: Erakogu

Maagilise show järel on võimalik nähtut lähemalt uudistada ning Zack’i olemusega tutvuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles