Kuidas kuumutamiseta juukseid sirgendada?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõige lihtsam on juukseid sirgendada ikka kuumtöötlusega - neid kas sirgendaja või isegi triikrauaga triikides. Paraku mõjub kuumus juuste tervisele ääretult halvasti. Kahjustatuid juukseid tuleks võimalusel sirgendada mõnel muul moel.

Kahuste juustega naised teavad, kui tüütu see probleem on. Siledad juuksed tunduvad tervemad ja näevad ahvatlevamad välja - võtaks ikka selle sirgendaja kapist välja? Aga ei, proovi enne allolevaid nippe, mis võivad samuti väga hea tulemuse anda.

Vaheta oma šampoon ja palsam välja. Kui su eesmärgiks on siledad ja sirged juuksed, peadki kasutama vahendeid, mis lubavad täpselt sellist tulemust. Kindlasti ei ole mõtet kasutada šampooni, mis annab juustele volüümi ja mahukust. Proovi juuksepesuvahendeid, mis on kreemjad ja niisutavad, õpetab Pure Wow.

Kasuta silendavat kreemi või seerumit. Pärast juuste pesemist pigista juustest üleliigne niiskus välja ning kanna juukseotstele ja keskossa mõnd siluvat kreemi. Kui sul on õhukesed juuksed, pihusta neile kerge tekstuuriga juustessejäetavat palsamit ja kasuta seerumit või õli ainult juukseotstel.

Föönita juukseid külma õhuga. Kuigi katkiste juustega ei soovitata fööni kasutada, siis külm õhk juustele viga ei tee. Juuste silumiseks suuna fööni otsik allapoole ja tõmba juuksed käe või kammiga pingule. Nii kammid juuksed kuivatades sirgeks. 

Proovi suuri juukserulle. Jaga juuksed salkudesse ja silu ümber rullide. Võta rullid peast alles siis, kui juuksed on täiesti kuivanud. 

Soeng lõpeta alati kahusust vähendava seerumi või pihustiga. See aitab juukseid sirgena hoida ja ei lase neil päeva jooksul krussi tõmbuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles