Kosjasobitaja hoiatab: ilusad inimesed on kehvad partnerid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas pead end väga hea välimusega inimeseks? Siis tasub sul ehk oma partnerilt vabandust paluda, sest sinuga on tõenäoliselt vilest koos elada. 

Suhtenõustaja Michael Myerscough võtab osa uuest Austraalia tõsielusaatest The Last Resort, kuhu on kogunenud suurte suhteprobleemidega inimesed viimast abi otsima, et mitte lahku minna.

Myerscough sõnul ilusast inimesest enamasti head partnerit ei saa ja seda tõestab ka nimetatud saade, milles osalevad inimesed pakuvad vaatajale silmailu. «Hea välimusega inimesed on probleemsed suhtepartnerid, sest neil on nii palju valikuid,» ütles nõustaja väljaandele news.com.au.

«Neil on valikuid ja valikutega kaasneb vastutus. Mõned sellised inimesed on aga väga vastutustundetud,» sõnas Myerscough, kes aitas valida saatesse osalisi ja hakkab neid jõudu mööda abistama. 

Nõustaja ei lepi ütlusega, et petja jääbki petjaks ning peab seda läbini valeks. «Mõnikord teevad inimesed lihtsalt rumalaid vigu ja enam seda ei korda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles