Sodiaagi saladused: valus tõde, miks sind on võimatu rahuldada

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Astroloogid on märganud, et teatud tähemärgis sündinud inimestel leidub sarnaseid iseloomujooni. Miks on sind võimatu täielikult rahuldada? Siin on valus tõde.

Jäär

Sinu kõrvale ei sobi inimene, kes tahab päevad läbi lihtsalt kodus istuda. Kui ta pole sinu moodi seiklushimuline ja ekstravertne, on tõenäoline, et sa isegi ei märka teda. Sul on vaja inimest, kes on nõus vaeva nägema, et tõelist sind tundma õppida ning kes on nõus sinu kõrval maailma läbi reisima.

Sõnn

Sa oled väga armastav inimene, kuid sinu karm pealispind peletab paljud inimesed eemale. Samuti on sinu puhul tavaline, et sa kulutad aega inimese hindamisele, selmet tegelikult teda tundma õppida. Kui aga ükskord satub su teele inimene, kes vastab su standarditele, läheb asi lihtsamaks.

Kaksikud

Sulle meeldib käia väljas ja õppida tundma uusi inimesi, see teeb sind õnnelikuks. Ometi sa tüdined neist kiirelt ja enamik inimesi pole piisavalt mälestusväärsed, et sinu tähelepanu pikaks ajaks köita. Sul on palju kohti, kuhu minna ja inimesi, keda kohata, mistõttu on sul raske kellelegi pühenduda.

Vähk

Sa oled väga armastav inimene ja sa ei kõhkle, et hoolitseda inimeste eest, keda sa armastad. See pole alati hea asi, kuna inimesed võivad sind ära kasutada ning uut suhet alustades eeldad sa halvimat. Seega hoiad sa end tagasi, kuni võid olla kindel, et sinu armastust ära ei kasutata.

Lõvi

Sina oled esmamulje loomises suurepärane – vestluse alustamine ja uute sõprade leidmine pole sinu jaoks probleem. Ometi aga ei taha sa väga oma tõelist nägu näidata ning tunnistada, et sa pole täiuslik. Su sügavaim hirm on, et sa hirmutad potentsiaalse kallima eemale.

Neitsi

Sa tahad pidevalt olla parim versioon iseendast ning mõnikord võivad suhted tunduda ebapraktilised ning isegi tülinaks sinu teel. Sa oled väga praktilise mõtlemisega ning kipud vältima asju, milles sa pole osav. Sa vajad kedagi, kes armastaks su imelist mõistust ja unikaalset mõtlemisviisi.

Kaalud

Sul on loomuses leida kergelt sõpru, seetõttu oled sa väga valiv nende osas, keda oma ellu lased. Suhted on sulle väga olulised ning kuna sul on palju valikuid, võib õige inimese leidmine olla väga keeruline.

Skorpion

Sa oled väga tugev inimene ja sa ei näita oma pehmemat poolt just igaühele. Sa seisad alati enda ja oma lähedaste eest, kuid sinu kaitsev loomus võib tunduda mõne jaoks liiga karmina. Sa otsid inimest, kes seisaks alati sinu kõrval ning kaitseks tagalat, mil seda enim vajad.

Ambur

Sinu iseloom on kerge ja rõõmus, kuid sul on raske luua sügavamaid sidemeid. Sulle ei meeldi liiga tõsised vestlused su enda kohta.

Kaljukits

Sa oled inimesena üldiselt väga suletud ja kinnine, seega on teistel väga raske sind tundma õppida. Su privaatsus on sulle oluline ning sa pole valmis end just igaühele avama. Enne, kui sa lased kellegi endale lähedale, tahad sa olla veendunud, et neid saab usaldada ja et nad sulle haiget ei tee.

Veevalaja

Sinu jaoks on mõte traditsioonilisest suhtest uskumatult igav. Selleks, et sulle naha alla pugeda, peab ta sulle tõestama, et tal on avatud ja loominguline mõistus ning et ta ei karda ühiskonna hukkamõistu oma ebatraditsioonilisusele.

Kalad

Kuna sul on nii mugav iseendaga olla, on sul raske kedagi endale lähedale lasta. Seega ei hakka sa üldse kedagi taga ajamagi, kui tegemist pole just kellegi täiesti ebaharilikuga. Inimesed, kes sind ei huvita, lihtsalt ei ole su aega väärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles