Naisel paluti jõusaalist napi riietuse pärast lahkuda

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: PantherMedia/Scanpix

Üliõpilane kurdab, et tal paluti jõusaalist lahkuda, sest ta treeningriided olid väidetavalt liiga napid. Mis sa arvad, kas naine oli liiga alasti?

Üliõpilane Sarah Villafanewas kirjutas hiljuti oma Facebooki seinale, et ta visati jõusaalist välja liiga napi riietuse tõttu. Naine lisas postituse juurde ka pildi oma riietusest ja paljud inimesed on Charlestoni kolledži jõusaalireeglite peale ägestunud.

Kõigepealt tuli Sarah juurde üks jõusaali töötajatest, kes palus tal midagi peale panna, et ta ülemine osa oleks rohkem kaetud. Naine kirjutas, et tal ei olnud midagi muud kaasas peale nende trenniriiete, mis tal juba seljas olid ja ta ignoreeris palvet ning jätkas oma trenniga.

Seejärel tuli teine töötaja, kes palus tal särgi selga panna. Keeldumise peale kutsuti kohale jõusaali juhataja, kes palus naisel viisakalt lahkuda, kui viimane ei pane omale särki selga. Algselt öeldi talle, et põhiprobleem on sellest, et ta on liiga alasti, aga hiljem lisati, et see on ka sanitaarsetel põhjustel vajalik, et naine oma keha rohkem kataks.

Selle postituse peale ägestusid muidugi kõik inimesed sotsiaalmeedias, sest tihti on jõusaalides lisaks nappides rõivastes naistele ka mehed mehed, kes kannavad väga paljastavaid maikasid, nii et isegi nibud paistavad. 

Charlestoni kolledži jõusaal on omalt poolt öelnud, et juhtum on seotud sanitaarreeglitega ja nad tahavad, et külastajad ei saaks mõnda nahahaigust või infektsiooni, kui nad jõusaalis masinatega kokku puutuvad.

Mis sa arvad, kas naine oli liiga alasti? Kui palju riideid peaksid inimesed jõusaalis käies kandma?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles