Kõmu-uudiseid aastast 1933: ennekuulmatu lugu, kuus korda laulatatud naine!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielupaar Roomas aastal 1934.
Abielupaar Roomas aastal 1934. Foto: Mary Evans / Scanpix

Abieluleht aastast 1933, selle 16. aprilli number, toob juba oma esikaanel meieni skandaalsemaiku klatšiuudise paarikesest, kes kuidagi ei suutnud pidevalt abiellumata jätta.

Helen Townsen abiellus 1925. aastal Charles Simpsoniga. Mõlemad noored elasid New Yorgis. Kaks aastat peale pulmi arvas Helen, et vallaliste põlve tuleb siiski eelistada abielule ja laskis ennast lahutada. Ent aasta hiljem oli ta jälle abielus ja ikka Charlesiga. Kaks aastat hiljem lahutas paar teist korda, ent abiellus kolmandat korda pool aastat hiljem. Aga see abielu kestis ka ainult pool aastat.

Neljandat korda astusid Helen ja Charles aasta hiljem abiellu. üüd juba «surmani», nagu seda kinnitas naine. Seegi lubadus ei takistanud neljanda lahutuse tulemist. Veel kord peeti pulmad, samuti ka lahutus. Aasta tagasi oli Helen kindel, et ta kunagi enam Charlesiga ei abiellu. Kuid – armastus andestab kõik, isegi need «hirmsad eksimused», millega sai Charles hakkama. Ja hiljuti seisiski Helen Charlesiga jälle altari ees, seda puhku juba kuuendat korda...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles