Kriss Soonik: edu ei saja heast peast kaela

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Soonik.
Kriss Soonik. Foto: Marina Puškar/Postimees

Kalevi korvpallimeeskonna endise juhi Riho Sooniku Londonis pesudisainerina läbi löönud tütrele Kriss Soonikule (27) andis viimase tõuke oma brändi loomiseks õel ülemus, kirjutab Kroonika.

Pärast keskkooli lõpetamist kibeles Kriss välismaale mõnda moeülikooli turundust õppima, kuid õige hetk kodumaalt lahkumiseks saabus pärast EBSi võõrkeelte ja ärikorralduse bakalaureuse lõpetamist.

Kriss tegeles juba Eestis kooli kõrvalt pesu disainimisega ning tema looming tõi talle tuntuse, kuid Londonis tuli esialgu pool aastat hoopis tasuta tööd teha.

Magistrikraad käes, sai Kriss aga lõpuks tööle Agent Provocateuri, kus ta jäi oma loominguga teistelegi silma.

«Mu töö Agent Provocateuris oli unistuste töö, kuni sain endale bossiks hullumeelse naise, kelle hobiks oli minu peal pingeid maandada,» rääkis Kriss, kes tagantjärgi on kurjale ülemusele tänulik, sest ahistamine ja väike palk seadsid ta fakti ette, et tuleb oma asja ajama hakata.

«Olen õppinud, et edu ei saja lihtsalt heast peast kaela, selleks tuleb kõvasti tööd teha, aga natuke õnne on ka vaja,» tõdes noor naine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles