Horoskoop: mida toob mai 12 tähemärgile?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Ilusa kevadise soojaga jõudis meieni mai. Mida on tähemärkidel alanud kuult oodata?

Vaatame Tarot.com abiga, milliseid arenguid lubavad taevatähed.

Jäär

3. mail pöörab Merkuur lõpuks end retrograadist välja ja see on sulle paras kergendus. Sa oled endas rohkem kindel ja oskad kergelt oma ideid teistele selgeks teha. Inimesed hakkavad sind taas kuulama. Samuti keskendud sa täiskuu ajal, 10. mail rohkem rahaasjadele, kuna sa tunned, et sul puudub kontroll oma finantside üle. 12. mai paiku ootab sind ees produktiivne vestlus kallimaga, mis aitab sul saavutada täpselt seda, mida sa soovid. On käes periood, mil suudad saavutada nii mõndagi, kui vaid tublilt vaeva näed.

Sõnn

Head alanud Sõnni hooaega! Sel kuul peaksid keskenduma sellele, et panna paika, mida sa oma suhetelt ootad. Samuti on aeg teha inventuuri tunnetes ja leida üles iseenda väärtus. Sa suudad otsa vaadata sind kummitanud ebaproduktiivsetele mõtetele. Progress võib tunduda aeglane, kuid on siiski reaalne ja 16. mail, kui Merkuur siseneb sinu tähemärki, tajud sa lõpuks, et oled end mentaalselt ja intellektuaalselt ületanud. Oma partneriga tunnetad sa väga intensiivset sidet ja kui sa avastad, et see puudub, on aeg teha suhetes korrektuure.

Kaksikud

On sinu viimased projektid veebis, sotsiaalmeedias või mujal toppama jäänud? Lõpuks saadab sind õnn, sest Merkuur lahkub retrograadist ning tehnoloogilised takistused lahenevad. Merkuuri tegu võib olla ka arusaamatus suhetes sõbraga, kuid nüüd on selgi aeg laheneda. Paistab, et tööl oled sa lõpetamas tähtsat projekti ja täiskuu ajal, 10. mail teed sa viimaseid pingutusi, et üle finišijoone jõuda. Tervise vallas on aeg läbida korralik detox-kuur ja vabaneda toidulaual sellest, mis su keha ei teeni. Kuu lõpus saadab sind edu.

Vähk

Retrograadis Merkuur on ilmselt seni pannud sind tundma end ebakindlana, kuid pärast 3. maid tunned sa taas kindlat pinda jalge all. Kuu arenedes hakkavad erinevad projektid taas hoogu koguma. 10. mai paiku võid sa kuulda oma lapse kohta suurepäraseid uudiseid, kuid on ka võimalik, et koos täiskuuga kasvab ja intensiivistub armastus sinu ja kallima vahel. Pärast 16. maid ole valmis, et elu muutub hektiliseks ja kuni 6. juunini pead hoolikalt kalendril silma peal hoidma, et mitte kohustuste osas järge kaotada.

Lõvi

Kui sul on olnud viimasel ajal raskusi vaimsete ülesannete ja õpingutega, siis pärast 3. maid hakkavad asjad taas sujuma, kui Merkuur retrograadist väljub. Täiskuu kandis, 10. mai paiku tunned sa ilmselt kodustes asjades suurt rahulolu. Võid saada sugulase kohta emotsionaalseid uudiseid, kuid need on tõenäoliselt positiivsed. Kui sul on olnud plaanid kolida, siis praegu on aeg, mil see lõpuks teostub. Mai teises pooles keskendud sa karjäärile.

Neitsi

Ehk oled sa märganud, et raha- või paberiasjad ei taha kuidagi sujuda. Pärast 3. maid aga hakkavad asjad taas liikuma. Saabub lõpuks ka selgus, mida sa oled püüdnud senini leida. 10. mai kandis, kui täiskuu on sinu kommunikatsioonisektoris, võib lõppeda mõni leping või läbirääkimised jõuda lõpule. Mis iganes see ka poleks, see toob naeratuse su näole. Lühike reis võib sel ajal osutuda väga rahuldustpakkuvaks. Võid kuulda ka õe või venna kohta emotsionaalseid uudiseid, kuid needki on positiivse loomuga. Suuremad muutused toimuvad sinuga pärast 25. maid. Parim aeg edendada karjääri.

Kaalud

Merkuuri retrograad on tõenäoliselt teinud viimasel ajal suhtlemise partneriga keeruliseks, kuid pärast 3. maid asi laheneb, te olete võimelised taas teineteist tõeliselt kuulama. Kui te pole suutnud jõuda olulise otsuseni, siis lõpuks suudate saavutada kompromissi. Täiskuu lubab edu rahaasjades, on tõenäoline, et mõni pikaajaline projekt toob lõpuks rahalist kasu. Järgmise sammuna peaksid otsustama, mida lisarahaga teha, kuid õnneks oled praegu finantsasjades tark. Kuu lõpus mine reisile.

Skorpion

Tööasjad on sind mai saabudes ilmselt väga väsitanud, kuid ole mureta: sa oled suutnud kõik ideaalselt ette valmistada ning pärast 3. maid, kui Merkuur retrograadist välja keerab, võid rahuliku südamega projekte töösse lükata. Sind saadab edu. On ka võimalik, et nüüd saabub selgus tervisemure kohta, mis on sind vaevanud. Täiskuu kandis keskendud sa hingeasjadele. Sa võid tunda oma partneriga erilist lähedust. Suhtlemine partneritega, olgu see töö- või eraelus, saab tõelise hoo sisse pärast 16. maid, mil on õige aeg lepingutele või läbirääkimistele hoog sisse anda.

Ambur

Kui sind on vaevanud otsus laste või kallimaga seoses, siis võid olla rahulik, pärast 3. maid on saabumas selgus. Täiskuu paiku võid sa vajada rohkem aega iseendale ning on oluline, et sa seda endale pakuksid. See on märk universumilt, et on aeg oma akusid laadida. Mai teine pool toob kiired ajad tööl. Sel ajal on tark vältida klatši. Kuu lõpus toimuvad arengud armuelus – sa kas oled valmis pühenduma oma partnerile või kui sa juba oled suhtes, avastad, et teie suhtes on uusi dimensioone.

Kaljukits

Kodune elu muutub pärast 3. maid jälle mõistuspäraseks, kui Merkuur retrograadist väljub. Võimalik, et õhku on mürgitanud arusaamatused lähedastega. Kui sa oled seotud mõne tehnoloogilise projektiga, näiteks kodulehe ehitamisega, siis on õige aeg projekt ellu viia 10. mail. Sa oled väga keskendunud ning ei saa endale lubada läbikukkumist ning universum toetab sind selles. Pärast 16. maid muutub su armuelu intellektuaalselt stimuleerivamaks. Aeg leida võimalus kohtinguks! Pärast 25. maid jõuavad sinuni huvitavad pakkumised, mis aitavad lisaraha teenida.

Veevalaja

Ilmselt on kõik suhtlemisega seotu olnud sinu jaoks viimastel nädalatel väga väsitav ja segadust tekitav. Selles saab süüdistada retrograadis Merkuuri, kuid pärast 3. maid muutuvad asjalood totaalselt. Kaos hakkab leebuma ning su sõnum jõuab selgelt teistele kohale. Karjääris on kõrgpunkt 10. mai paiku – sa võid avastada end rambivalgusest või saada mõne auhinna. Igal juhul tunned sa end väärtustatu ja tunnustatuna. Sa oled selle ära teeninud! Kui sa oled vallaline, siis värske sõõm õhku saabub pärast 25. maid. On võimalik, et mitu inimest näitab sinu vastu korraga huvi üles.

Kalad

Lõpuks hakkab saabuma selgus rahaasjades ja pärast 3. maid suudad sa taas leida kontrolli oma kulude ja tulude üle. Kui sa oled seotud mingi juriidilise probleemiga, siis saabub siin selgus 10. mai kandis. Tundub, et universum soosib sind siingi. Kõiksugused lepingud ja läbirääkimised on soositud perioodil 16. mai – 6. juuni. Kodune elu muutub rikkamaks kuu lõpupoole. Sa võid olla valmis kodu ostmiseks või korteri üürimiseks. Kui sa otsid korterinaabrid, võib suisa mitu kandidaati välja ilmuda. On ka võimalik, et sa võõrustad sugulasi. Elu on kiire, kuid õnnelik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles