Mida ütleb sinu kohta see, kuidas sa istudes jalgu hoiad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sinu kehakeel on iseloomu lahutamatu osa ja võib anda teistele aimu ka sellest, mis tüüpi inimesega on sinu näol tegemist. 

Kõik meist ei istu ühtviisi ja enamasti on igaühel oma lemmikasendid, milles end mugavalt tunda. Troab selgitab, mida võib levinumatest asenditest välja lugeda. 

Foto: Vida Press

Asend A: sellise jalahoiaku puhul on tegu väga loomingulise inimesega, kes on karismaatiline, aga ka veidi lapsemeelne. Kõik mis meelel, on tal ka keelel ja ta on seltskonnas üks esimesi, kes oma arvamuse välja ütleb. Ta pole kunagi igav ja on üldiselt väga õnnelik inimene, sest püüab elumuredest mööda vaadata.

Foto: Panther Media/Scanpix

Asend B: see, kes istub muretult üks jalg üle teise jala põlve, on oma loomult unistaja. Tal on väga hea kujutlusvõime ja kuna ta pea on pidevalt pilvedes, üllatab ta kaaslasi kummaliste ideedega, mis mõjutab sõpru samuti teisiti mõtlema. Tal on võimas fantaasiamaailm ja ta on pidevalt rahutu. Ta ei suuda kaua ühe koha peal passida, olgu selleks siis istekoht, töö, sõpruskond või suhe. Ta on loomult sõbralik inimene, kel on palju tuttavaid.

Foto: Vida Press

Asend C: inimesel, kel on tavaliselt üks jalg asetatud teise ette (fotol vasemal istuv naine), on raske keskenduda, sest elu tõmbab teda keerisena kaasa ja tekitab kaose. Iroonia seisneb selles, et kuigi paljud teised kardaksid sellist olukorda, siis tema kaoses just õitsebki. Riietuses eelistab ta mugavust moele, kuid on sellegipoolest väga valiv.

Foto: Panther Media/Scanpix

Asend D: kuigi selliseid inimesi peetakse intelligentseteks, on nad ka tundlikud. Nad eelistavad konflikte vältida ja suruvad seetõttu oma negatiivseid tundeid alla, et mitte tülli minna. Kui jalad on sellises asendis täistallaga maas, on tegu on puhtusthoidva, avatud meele ja otsekohese inimesega. Kui jalad on kontsadel maast lahti, on ta valmis ründama ja olema agressiivne, et end vajadusel kaitsta.

Foto: Vida Press

Asend E: nõnda istuja on laitmatu käitumisega, hoolitseb oma karjääri ja hariduse pärast. Ta usub, et igaks asjaks on oma aeg ja koht, mistõttu on tal oma eluks plaan valmis. Ta on püüdlik ja loodab elus palju saavutada. Seetõttu istub ta korrektselt ja riietub laitmatult, lootes endast head muljet jätta. Kuigi ta ei ole nõus väitega, et ta ei talu kriitikat, ei suuda ta siiski leppida sellega, kui keegi talle midagi krõbedat ütleb. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles