Endise bikiinifitnessi võistleja üllatav enne ja pärast pilt

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Bikiinifitness on viimasel ajal väga populaarseks saanud. Endine bikiinifitnessi võistleja Julie Ann Ledbetter avaldas hiljuti sotsiaalmeedias oma enne ja pärast pildi, mis üllatas paljusid. 

Julie Anne Ledbetter avaldas hiljuti oma sotsiaalmeedia kontol pildi sellest, milline ta nägi välja kolm aastat tagasi enne bikiinifitnessi võistlusi. Lisaks on paremal pool pilt sellest, mille ta näeb välja nüüd.

«Teile tundub, et pildid peaksid olema vastupidi, eks? Sellist keha on väga raske aastaringselt hoida. Mul oli minimaalselt rasva ja mul oli kogu aeg külm, isegi keset juuli kuud. Lisaks veel oli mul kõht tühi, sest mul oli nii suur kaloripuudus. Seevastu parempoolne pilt näitab, millist keha ta suudab hoida ilma, et ta peaks sellepärast muretsema,» tunnistab naine. Ta ütleb, et on praegu palju õnnelikum ja enesekindlam.

Ta toonitab, et tavalised naised ei tohiks ennast mitte kunagi bikiinifitnessi võistlejatega võrrelda, sest see on ekstreemsus, vahendab PopSugar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles