Unistad ideaalsest rannakehast? Pea hoogu ja mõtle enne!

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Varsti on saabumas rannahooaeg ja enamik naisi mõtleb ilmselt kas või korraks oma keha peale. Kas ma julgen üldse randa minna? Esiteks, sul on juba rannakeha olemas. Kui sul on keha, bikiinid ja rand, siis ei olegi tarvis midagi muud. 

Cosmopolitan vahendab veel 11 tervislikku mõttetera, mida asub enne lugeda, kui ekstreemseid imedieete proovima hakkad.

  1. Kalorid on eluks vajalikud. Söö seda, mida sulle meeldib süüa. Sa ei pea olema peenem selleks, et randa minna. Kui sa toitud üldjuhul tervislikult ja tahad vahel pitsat süüa, siis ära keela endale seda.  
  2. Osta endale sellised bikiinid, mis sulle kõige rohkem meeldivad.
  3. Ära võrdle enda rannakeha kellegi teisega. Meedia on jätnud mulje, et kõik naised peavad välja nägema nagu supermodellid, kui me bikiinid selga paneme, aga see ei ole nii. Mitte ükski sinu sõber ei eelda, et sa näeksid välja nagu modell. Küll aga ootavad nad, et sa tuleksid hea tujuga randa ja oleksid täpselt sina ise.
  4. Unusta ära kuulsuste ja modellide kehad, sest neil on seljataga suur meeskond, mis koosneb toitumisspetsialistidest, kokkadest ja personaaltreeneritest. Väga paljudel on ka head geenid, aga nad rassivad lisaks tunde jõusaalis ja söövad täpselt välja kaalutud eineid.
  5. Söö vahepeal šokolaadi, sest elad ainult ühe korra. Kui sa sööd vahepeal harva šokolaadi, siis sa ei võta kümme kilo juurde, ausõna.
  6. Tee trenni sellepärast, et sa oleksid terve, mitte selleks, et põleta kaloreid ja piinata ennast tunde jõusaalis. Ilmselt tunnevad kõik naised (ja mehed) teatud kehaosa suhtes muret, et see võiks olla rohkem trimmis või peenem, aga see on tihti ainult meie peas. Teised ei pane seda isegi tähele. Treening ei tohiks olla karistus, vaid viis, kuidas ennast paremini tunda.
  7. Mine randa koos oma parimate sõpradega. Vahest on sellest abi, kui su ümber on inimesed, kes armastavad sind täpselt sellisena nagu sa oled.
  8. Joo palju vett sellepärast, et see on sulle kasulik, mitte sellepärast, et väljutada mürke ja muud saasta. Vesi annab energiat ja kustutab janu. Sa ei ole toksiine täis kott, keda on vaja loputada.
  9. Vaata oma lapsepõlvepilte. Kas sa näed, kui õnnelik sa olid? Isegi kui sa arvad, et sa olid siis liiga peenike või liiga paks, aga see ei olnud üldse oluline. Rannas oli tore ja see peaks ka nüüd samamoodi olema.
  10. Tuleta endale meelde, et ideaalne rannakeha või niinimetatud bikiinikeha ehk bikini body koosneb kahest asjast: bikiinidest ja kehast. Nii lihtne see ongi.
  11. Tea seda, et sinus on alati rohkem kui ainult keha. Sa oled ka isiksus, kes armastab vett ja tahab käia rannas. Ära muretse liialt oma keha pärast, vaid tee seda, mis teeb sind õnnelikuks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles