Kümme üllatavat asja, mida mehed peavad ebaseksikaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Tehes kõik selleks, et vastassugupoolele muljet avaldada, võid olla päris pettunud, kui saad teada, et suur osa sellest on mõttetu. 

Nii ongi võimalik, et see, mida sina teed meeste ligitõmbamiseks, tõukab neid sinust hoopis eemale. The List loetleb asju, mis on uuringute järgi meeste arvates ebaseksikad. 

Tugev meik - paljudele meestele meeldib hoopis tagasihoidlik meik ja naturaalne välimus. 

Klatšimine - sul endal võib olla lõbus rääkida uuematest kuulujuttudest ja kõlakatest, kuid mehe silmis on klatšimine väga eemaletõukav. Nii jätad endast ebakindla inimese mulje.

Ülbitsemine - kuigi meestele meeldivad enesekindlad naised, ei meeldi neile naised, kes on ennast täis. Ole enda üle uhke, aga ära uhkusta. 

Eksist halvasti rääkimine - tulevane mees ei tunne end seetõttu paremini, kui sa oma endisest kaaslasest halvasti räägid. Vastupidi, ta kardab, et saab sama kohtlemise osaliseks või et sul on eksi vastu veel tundeid. 

Klammerdumine - muidugi tahab mees näha, et sa pead teda enda jaoks oluliseks, kuid ahistav kummardamine ja armukadedus teevad sind ebaatraktiivseks. 

Raskesti kättesaadava mängimine - kuigi meestele avaldavad rohkem muljet iseseisvad ja hea suhtlemisoskusega naised, ei hinda nad seda, kui naine mängib raskesti kättesaadavat ja hoiab neid lõa otsas. Näita, et sa oled temast huvitatud. 

Õpitud abitus - kuigi muinasjuttudes päästab prints valgel hobusel printsessi ka kõige tühisemast hädast, siis päriselus ei ole naised saamatud ja kõik teavad seda. Ära mängi draamakuningannat ja kasva suureks. 

Kiivrisoeng - Keerulised ja raske lakikoorikuga soengud on uhked teles ja ajakirjades, kuid meestele need muljet ei avalda. Pigem meeldivad neile läikivad ja terved, pikad lahtised juuksed. 

Peolooma imidž - mööda baare trallimine ei ole oskus, mida mehed oma tulevases elukaaslases otsiks. Pidutsejad tunduvad hooletud ja lapsikud. 

Igas asjas nõustumine - usu või ära usu, aga mees ei taha, et sa oleksid kõigega nõus, mis ta ütleb. Avalda julgelt enda arvamust ja ära karda jääda iseendaks. Nii oled sa ainult kütkestavam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles