Lugeja kevadine ilurituaal: turgutus spaas ning organismi puhastuskuur

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

«Ootan kevade juures enim päikselisi ilmasid, looduse tärkamist, linnulaulu, esimeste kevadlillede õitsemist, pikemaid jalutuskäike loodusesse ja tunnet, et terve suvi on veel ees,» saadab meile Amway lugejamängu raames päikeselisi tervitusi lugeja Marina.

«Alati on põnev juba enne kevade saabumist lille- ja maitsetaimeseemnete väljavalimine ja istutamine. Kevadmeeleolu aitavad luua rõdule tehtud lilleseaded rõõmsavärvilistest võõrasemadest ja pajuokstest ning tuppa vaasi asetatud kevadlilled.

Kevadeti on saanud traditsiooniks ette võtta organismi puhastamiseks kuur võrdsetes osades sidrunist, meest ja küüslaugust. Igal kevadel ootan ja naudin värske vitamiinirohke karulauguaja saabumist. Energiat ja jõudu saan ma praegu turul müügil olevatest maasikatest, smuutidele ja maitseveele lisatud kuusevõrsetest ja sidrunist, lisades toitudele erinevaid vürtse (näiteks ingver, vürtsköömned, pipar, nelk, kaneel jne) ja tasakaalustades sel viisil oma organismi. Toidulisanditest tarbin D-vitamiini, kalaõli, naistevitamiine ning meil suhteliselt vähe räägitud astaxantiini (mis peale kõige muu mõjub hästi nahale, küüntele ja juustele).

Talveunest ärkamiseks oli hea koos sõbrannadega ennast turgutada spaas. Tänavuse külma kevade eest põgenesin sooja Itaalia päikese kätte, et saada esimene päikeselaks.

Käik juuksuri juurde, uus lõikus ja juuste värvimine mõjub teraapiliselt. Teen juukse- ja näomaske. Kevadeti vahetan toitvad näokreemid niisutavate vastu.

Kodus mittevajalike asjade välja selekteerimine ning nende kodust ära viimine on võimalus teha ruumi uue ja parema energia tekkeks ning lasta kevad tuppa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles