Mida teha, kui su partner on voodis igav?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Seks peaks olema lõbus, aga mida teha, kui su partner on voodis natukene igav. Kuidas muuta voodielu vürtsikamaks nii, et mõlemad pooled jääksid rahule? 

Esimene samm parema seksi suunas ongi see, kui sa tunnistad, et sul on oma partneriga voodis natukene igav. Bustle vahendab, mis on need asjad, mida saaksid teha, et seks põnevaks naudinguks muuta.

  1. Esmalt vaata enda sisse enne, kui hakkad kedagi teist süüdistama. Öeldakse, et ainult igavatel inimestel on igav. Mõtle, kas sul on igav sellepärast, et sa ei jõua peaaegu kunagi tippu või sellepärast, et mõningad sinu seksuaalsed fantaasiad jäävad täitmata. Kui sa mõtled välja, mis on see, mis igavustunnet  tekitab, siis saab sellest partneriga rääkida.
  2. Eelmäng võiks olla pikem kui kümme minutit. Kasutage tervet päeva ja kirjutage üksteisele seksikaid sõnumeid. Nii kasvatate õhtu suhtes ärevust.
  3. Seks on tiimitöö. Ära arva, et sa peaksid kõike üksi tegema ja mõtlema, kuidas asja huvitavamaks teha. Selle jaoks on vaja kahte osapoolt ja kommunikatsiooni. Mida rohkem te ühele lainele saate, seda tõenäolisem on pikaajaline rahulolu suhte ja seksiga.
  4. Ole spontaanne ja haara initsiatiiv. Kui su partner ei võta ohjasid enda kätte, siis tee seda ise. Te võite ka teha sellise mängu, et proovite üksteist erinevate asjadega üllatada. See aitab suhet elavdada.
  5. Kasutage mänguasju. Sellest oleme väga palju kirjutanud juba varem, et sekslelud teevad liiga rahulikuks muutunud seksi elavamaks ja põnevamaks. Sa võid oma kallimat mõne mänguasjaga üllatada või lähete valite midagi koos välja.
  6. Fookus peaks olema sensuaalsusel. Seks ei ole ilmtingimata kõige olulisem. Proovige küünlavalgel tantsida, üksteisest masseerida, lõõgastuda ja leidke üles omavaheline keemia ning sensuaalsus. Õppige üksteist puudutama sealt, kust teine tahab, et teda puudutatakse.
  7. Proovi oma tunnetest rääkida nii ausalt ja kenasti kui võimalik. Keegi ei taha kuulda, et ta on voodis igav. Sellest peaks rääkima delikaatselt, sest seks on väga tundlik teema. Liiga järsk jutuajamine võib mõjuda kaaslase enesekindlusele väga halvasti ja see paneb teid veel keerulisemasse situatsiooni.
  8. Ära karda kasutada visuaalne. Kui sa tead täpselt, mida sa tahad, siis näita oma partnerile pilte, videot, artiklit või muud sarnast. Olge avatud ja rääkige omavahel. Siin on ka oluline see, et mõlemad paarilised oleksid avatud ja teeksid omalt poolt järeleandmisi.
  9. Tehke kokkuvõtteid. Pärast seksi on hea ausalt rääkida, kuidas kogemus oli ja mis teile mõlemale meeldis. Nii olete edaspidi targemad. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles