Vallalise naise neli kõige suuremat hirmu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Siin on vallaliste neli kõige suuremat hirmu ja paar nippi, kuidas nendega toime tulla.

  1. «Ma ei kohta mitte kunagi mitte kedagi.» Lõputu kohtingutel käimine võib olla väga väsitav ja vallalised inimesed usuvad tihti siiralt, et nad jäävad elu lõpuni üksinda. Paljud neist isegi naljatavad, et võtavad kassi või koera. Probleem on selles, et vallalised korrutavad endale seda («ma ei kohta mitte kunagi kedagi») nii kaua, et nad ise hakkavad seda uskuma ja muutuvad järjest suletumaks ning ei näe võimalikke variante. Selle asemel võiks endale meelde tuletada, et keegi meist ei ole ennustaja ja see, et sa praegu oled vallaline, ei tähenda, et sa tulevikus seda oleks.
  2. «Ma ei usu, et keegi tahab minuga välja minna. Ma ei ole piisavalt huvitav, atraktiivne või tark.» Inimesed usuvad oma peas, et on nimekiri asjadest, mis on nendega halvasti ja seetõttu ei ole nad kohtinguteks sobilikud. Tegelikult ei ole mitte keegi täiuslik. Enesekindlus peab tulema seestpoolt, ära otsi teiste kiitust, et iseennast hästi tunda. Keskendu parem iseenda heade omaduste üles otsimisele ja ära võrdle ennast teistega.
  3. «Ma olen käinud nii paljudel halbadel kohtingutel, et ma lihtsalt annan alla.» Vaata asja teise nurga alt ja võta neid kogemusi kui õppetunde, et saada teada, mida sa oma potentsiaalses kaaslases otsid. Lisaks võid proovida kohtamisele kuidagi teistmoodi läheneda. Näiteks kui sa oled harjunud kasutama kohtinguäppe, siis mine vahelduseks hoopis vallaliste peole uusi tutvusi sobitama või vastupidi. Ühesõnaga anna inimestele võimalus ka teisi kanaleid kasutades.
  4. «Ma ei taha ohverdada oma iseseisvust suhte nimel.» Mitte kõik vallalised ei karda olla üksi, vaid mõned kardavad olla suhtes. Nad kardavad kaotada oma iseseisvust. Tõsi, kompromiss on üks osa suhtest, aga see ei tähenda, et sa kaotaksid oma iseseisvuse nii peal kui astud suhtesse. Võib-olla tasuks mõelda selle peale, mida sa suhtes olles võidad, mitte kaotad. Jah, sa ei saa enam sõita reisile siis, kui heaks arvad, aga sul on emotsionaalne tugi ja inimene, kellega koos tulevasi reise nautida, vahendab Verily Magazine. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles