Kümme võimalikku põhjust, miks sul pole sugugi tahtmist seksida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõnikord ei ole vahet, kui palju Barry White’i kuulata või küünlaid süüdata, tuju ei ole ja ei tule ka. See on täiesti normaalne. Kogu aeg ei peagi olema seksinäljas. Kui aga seksipõlgus kestab juba nädalaid või kuid, tasub selgeks teha, mis on probleemi tuum.

  1. Su tähelepanu on mujal. Lõpuks on sul tunnike enda ja oma kallima jaoks. Selle asemel, et teineteise tähelepanu nautida, on sul nina telefonis. Miks on sotsiaalmeedia kujunenud sulle olulisemaks kui suhe? Mõtle selle peale.
  2. Su elamine on seapesa. Kindlasti ei pea kirglikuks atmosfääriks kõik olema laitmatult puhas, kuid sellegipoolest on puhtus inimesele stimuleeriv ja kui asjad on ümberringi pilla-palla, pole ka ime, et mõtteid on raske koondada, kirjutab Pure Wow. 
  3. Sa oled hiljuti juurde võtnud. Kui tunned end välimuse pärast ebakindlalt, võib see mõjutada ka su tahtmist end alasti võtta. Kaalutõus ei mõjuta mitte kuidagi seda, kui suurt naudingut sa oled võimeline tundma. Ole enda vastu kaastundlikum ja anna endale aru, et su partner ei mõõda su väärtust kaalu järgi. 
  4. Sa ei tee trenni. Kui tunned end loiu ja jõuetuna, on täiesti loomulik, et sa mõtle linade vahel hullamisele. Trenni tegemine suurendab organismis heaoluhormooni endorfiini taset ja see tõstab ka seksisoovi. 
  5. Sa oled liialt stressis. Vahel tõmbavad igapäevased kohustused end keerisena kaasa ja ei märkagi, kuidas pinge kasvab tasapisi üle pea. Kuigi stress kuulubki elu juurde, ei tohiks see ka elu üle võimust võtta. Voodis tahad tunda end vabalt ja lõõgastunult, kuid suure stressiga on see raske. 
  6. Sul on absurdsed ootused. Filmides nähtus seksistseenid ja kirglikud riidest lahti rebimised ei ole realistlikud. Nii armastusfilmid kui porno on meelelahutus, mitte õppematerjal. Hea seks on spontaanne ja aus. 
  7. Sa oled liiga mugav. See on tore, kui te tunnete end partneriga teineteise seltsis vabalt, kuid liigne mugavus käib käsikäes laiskuse ja igavusega. Ära võta oma partnerit iseenesestmõistetavalt.
  8. Teie suhtes on pinge. Isegi kui teil pole suuri probleeme, võib väikeste konfliktide alla surumine tekitada olukorra, kus sul tekib parteri suhtes vastumeelsus, sest sa ei ole ausalt välja rääkinud, mis sind häirib. Kui te olete avameelsemad, on teie seksuaalelu vaatamata tülidele kirglikum. 
  9. Sul on depressioon. Depressioon on haigus, mis võtab sul energia ja sellega ühes ka seksiisu. Ka antidepressandid võivad põhjustada libiido langust ja kahjustada orgasmi saamise võimet. 
  10. Lapsed. Kuigi lapsed on seksi tulem, võivad nad olla ka seksi surm. Karmilt öeldud, aga väikeses kodus elavad noored vanemad teavad, mida see tähendab. Paljud naised kardavad, et lapsed võivad vahekorda pealt kuulda või uksest sisse astuda ja selles hirmus ei suuda nad end lõdvaks lasta. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles