Neli karmi tõde seksisõpruse kohta, mida sa teadma peaksid

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Moodsal erinevate suhtevormide ajastul on seksisõprus üks viise, kuidas inimesed teinekord oma suhet määratlevad. Kuid sellel on ka üks varjukülg: kui sa jätad selle määratlemata lootuses, et ehk areneb see edasi pärissuhteks, võid sa kõvasti haiget saada.

Verily loetleb tõdesid, mida igaüks meist juhuslikku laadi suhete kohta teada võiks.

  1. Pühendumine pole kunagi tulemus. Oled sa ehk seda tüüpi naine, kes arvab, et kui sa oled chill ja võtad asja vabalt, siis lõpuks palub kutt sind oma tüdruksõbraks? Tegelikult aga võtad sa sel viisil ära tema õlult igasuguse vastutuse, mis kaasneks tõsise suhtega ning ta ei ole sulle sel viisil toeks, nagu seda oleks päris poiss-sõber.
  2. Füüsiline tõmme on mööduv. Sa oled ilmselt nagu iga teine naine: sa tahad vaid tunda end armastatuna. Sa tahad, et keegi pööraks sulle tähelepanu ja veedaks sinuga aega. Kuid ära saa füüsilisest tähelepanust valesti aru – see ei ole armastus. Need head tunded ei kesta kaua, sest on vaid keemiline kaif. Tõeline armastus nõuab pühendumist, mitte vaid suudlust.
  3. Keegi saab alati haiget. Sa võid olla nii haiget saaja kui ka haiget tegija. Kui kumbki teist teab, et asi ei liigu kuhugi, kuid naudib tähelepanu, mida rohkem armunud partner pakub, lõppeb see murtud südamega. Kumbki pool alati loodab, et asi areneb rohkemaks ning pole vahet, mitu korda sa endale ütled, et see on vaid kohustustevaba seks, keegi saab alati haiget.
  4. Teised mehed märkavad. Kui sa tahad end uutele võimalustele avatuna hoida, siis ei ole sul mõtet raisata aega ja energiat juhusuhtele, mis su vajadusi tegelikult ei rahulda. Teised märkavad, et sa käitud tema läheduses teistmoodi ning ei teegi esimest sammu sinu suunas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles