Dave Benton: ilus maja ei tähenda veel kodu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris ja Dave Benton.
Maris ja Dave Benton. Foto: SCANPIX

Laulja Dave Benton (60) ja tema abikaasa Maris (37) ostsid üheksa aastat tagasi Viimsisse maatüki ja ehitasid sinna oma perele, kus kasvavad tütred Lisa (10) ja Sissi (12), maja, millest on Dave’i jaoks saanud tõeline kodu selles parimas tähenduses, saab teada Kroonika koduerist.
 

Dave’il on olnud peale Eesti ja sünnimaa Aruba kodu ka Hollandis. «Kuid see hakkas tasapisi lagunema. Maja küll jäi, kuid tunded maja sees kadusid - kadus arusaamine, kadus mõistmine, kokkuhoid ja lõpuks ka armastus,» avaldas mees.

«On kaks erinevat sõna - maja ja kodu. See, kui sul on ilus maja, ei tähenda veel, et see on su kodu. Koduks teevad maja pisiasjad, need inimesed ja see tunne, mida siin koged! Kodus ma tunnen, et kuulun siia, tunnen armastust, arusaamist, jagamist. Samuti peab kodus olema vabadust ja privaatsust!»

Seda kõike Dave oma Marisega loodud kodus tunnebki ning peremehe silmades on peegeldumas soojus ja rahulolu - lapsed jooksevad ringi ja abikaasa puudutab meest iga kord, kui temast möödub.

Ka mehe vanemad lapsed eelmisest abielust on Dave’i uue kodu heaks kiitnud - möödunud suvel külas käies ütlesid nad: «Isa, see on täpselt see, mida sa oled alati tahtnud!». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles