Lugeja kevadistest ilurituaalidest: proovima ja katsetama peab!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

«Kevad on nagu muinasjutt,» ütles lugeja Kadri nelja-aastane laps. «Nii see vist tõesti on ja see mulle kevade juures meeldibki. Kõik puhkas pikalt ja nüüd on kõigel jälle omamoodi uus algus.» Kadri kirjutab Amway lugejamängu raames meile oma kevadisest ilurituaalist.

«Minu algus on värskendav. Ma kannan kõhus oma kolmandat last ja ootan tema saabumist. Värskendavaks ilurituaaliks on seejuures minu jaoks kõndimine ja päikesepaiste. Plaanin peale poja sündi teha kosutavat trenni, teha ise koduseid mugavaid maske näonahale, kindlasti on plaanis teha värskendus juustevärvimise näol... Tahaksin proovida midagi tavapäratut, võib-olla ehk helesiniseid triipe juustesse või koguni juuksed helelillaks värvida. Proovima ja katsetama peab, see on olnud minu mõtteviis päris noorest saadik.

Kindlasti teen kodus suurpuhastust, lasen kevade nii-öelda tuppa. See tähendab ka seda, et juba varakult hakkasin riidekappi tuulutama. Vaatasin, mida enam hing ei vaja ja mõtlesin juba sellele mida uut soetada. Sellel suvel tahaksin kindlasti proovida elektrisinist või kärtspunast kleiti. Meigin ma end enamasti tagasihoidlikult, aga sellegipoolest on selles minu jaoks naiselik sära. Sellised siis need soovid ja unistused.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles